Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger172
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_488473} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg synes at det er herlig å se et bilde fra Overhallas dype tåkeskoger igjen! (-eller snaue tåkeskoger, for alt jeg vet). Her er sollyset veldig fint, men ikke overveldene med tanke på strålene gjennom tåka. Jeg synes at det er helt greit at det ikke er overveldende. Fordi.. lyset kommer svært godt fram slik det framhever den våte furua. Hadde det vært mer markante stråler i tåka, ville det nesten blitt litt vel religiøst... i disse tider.

MEN jeg liker ikke den der mer som rosalignende orangetonen i overgangen mellom grantopps og himmel. Hva i all verden har han holdt på med her? var tanken min... Jeg skulle gjerne sett bildet i originalfarge, eller kutta (under orangerosa område) om du vil beholde denne tonen.

Ingebjørg
Thorbjørn R.
Snedig spotbelysning av grantreet til venstre. Stråling er også positiv. I overgangen mellom tre og himmel oppe til venstre har noe gått galt i etterbehandlingen. Jeg liker heller ikke helt det sorte feltet nederst til venstre.

Bildet er OK, men har potensiale med en mer forseggjort etterbehandling.

Mvh Thorbjørn
Fred S.
Takk fot kommentarer. Tror nok dette er det optimale jeg kan få ut av originalen: Settingen var perfekt; tåkemorgen med solstråler filtrert gjennom skodde og grantopper, men eksponeringen min var ikke like optimal, desverre. Dette er et utsnitt av det eneste bildet som ikke havner i korga.

Rosa ? Kanskje ikke så ille på min skjerm, Ingebjørg, men jeg ser ikke bort fra at det kan være slik på noen skjermer. Det har skjedd før når jeg har sepiatonet et bilde med utbrent himmel. Vet ikke hvorfor.

fred
ketil g.
Hei!
Det første som slo meg når jeg åpna bildet var S/hv.
Tror det ligger et potensiale her. Føler at fargene her sauser og konkurrerer med hverandre.

ketil
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu