Ung kjøttmeise .
Mange kjøttmeiser som har vært her på foring i hele høst. Noen er voksne modeller og andre er utgaver fra sommerens nye kull. Denne er ganske ung!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-10-31 20:02:17
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon d 90 speilrefleks
  • Nikkor 70-200 mm
  • Brennvidde200 mmmm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • AnnetVr.off, kamu,stativ iso 500.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_488706} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Trond W.

Skarpt og fint av kjøttmeisen. Fint tett utsnitt og fine farger. Litt hardt lys, men ellers har du gjort en bra jobb.

Trond
Avsluttet .

Oi dette var tett på, skarpt og fint av kjøttmeisen.
morsomt med blikk kontakt.
mvh Øyvind
elin a.

Skarpt og flott av meisen dette.
elin
Ingrid Milly L.

Trond, Øyvind og Elin jeg takker for deres hyggelige kommentarer som gleder mye når flyttfuglene sier farvel i høstværet!
mvh. Ingrid Milly.
jarl kjetil j.

Hei!

Grei skarphet og fin positur. Utover det er jo eksponeringen altfor lys slik at de lyseste områdene er utbrent. Ser også tydelig spor etter etterbehandling/markering som et pixlete omriss rundt meisen.

jarl kjetil
Ingrid Milly L.

jarl kjetil jeg takker for din kommentar!
mvh. Ingrid Milly.
Ingrid Milly L.

Jarl Kjetil jeg er ikke enig i din kritikk av dette bildet og har heller ikke fått signaler om at andre er enig med deg i den negative kritikken!
jarl kjetil j.
+1
Jeg står uansett for min kommentar, så får du og andre være uenig med meg. Jeg prøver å være ærlig og konstruktiv (tror det er det vi alle lærer av) og liker også å få kritiske kommentarer og innspill på mine bilder så lenge de er av seriøs karakter.
Ha en fin kveld!
jarl kjetil
Arne R. B.

Jeg liker godt bildet ditt av kjøttmeisen, Ingrid. Det er skarpt, fargene er gode, bakgrunnen fungerer veldig bra. Altså det meste er bra. Men, utbrent er utbrent. Det er ikke så mye å gjøre med det. Har sjøl opplevd at det nå om høsten med lavt hardt lys, er veldig vanskelig å unngå utbrente felter der fjærdrakten er lys eller hvit. Har prøvd å blende ned og har lykkes sånn tålelig med det. Jeg synes for øvrig det må være lov å påpeke svakheter ved bilder som blir lagt ut. Jeg er nybegynner og har vel lagt ut en fem-seks bilder. Jeg har lært mest av de kritikkene som også har påpekt svakheter ved bildene.
Derfor stiller jeg meg bak Jarl Kjetils siste kommentar.
mvh Arne
Ingrid Milly L.

Arne, jeg takker for din kommentar men er du ikke enig i at det vil være til hjelp for fotografen også dersom kritikken er så konkret at påviser de faktiske feil som nevnt på dette bildet om spor etter etterbehandling og evt. hvor det er noe spor? Hvor er det på fuglen? Jeg kan ikke se det!Jeg vet at det finnes gode måter å formidle kritikk på også!
mvh. Ingrid Milly.
jarl kjetil j.
+1
Det her gidder jeg ikke høre på mer!! Makan til sutring. Du kan ikke ha lest hva jeg skrev. Jeg skrev at det var utbrente felter. Det er spesiellt tydelig på kinn og vingebånd. Videre skrev jeg at du har et pixlete område rundt fuglen. Det kommer sansynligvis av en markering som har gått litt på utsiden av fuglen under oppskarping (mest synlig over stjert og hode). Du kvitterte så greit med en kommentar på mitt blåmeisbilde om at det var tydelig spor etter etterbehandlinghttp://foto.no/cgi-bin/bilder/vis_bilde.cgi?id=549393 . Da jeg spurte om du kunne konkretisere hørte jeg ikke noe mer. Snakk om å møte seg selv i døra! Dette syns jeg er utrolig barnslig av deg. Du burde være takknemlig for at noen tar seg tid til å studere bildene dine og faktisk kommer med innspill og råd til forbedring. Hva er poenget med å gi kunn positive tilbakemeldinger når bildet har åpenbare mangler? Nå gidder jeg ikke bruke mer tid på dette, jeg blir faktisk litt provosert, jeg tar poenget, du ønsker ikke konstruktiv kritikk, så da skal jeg ikke plage deg med mine innspill noe mer. Lykke til med fotograferingen!

jarl kjetil
Ingrid Milly L.

lYKKE TIL MED KRITIKKEN DIN!
INGRID MILLY.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu