Ikke nærmere nå, takk!
Teknisk sett kunne det vært bedre (hardt lys osv.)
Men jeg syntes bare at gåsa poserte så fint.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger244
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_48881} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Tom A. T.
Enig med din egen bemerkning. Flott positur på gåsa, og synd at du ikke fikk det skarpt. Men uansett så er det veldig mye bedre med et litt uskarpt bilde enn ingen bilde ;o)..
mvh Tom T
Avsluttet .
Enig med deg at det sikkert kunne vært skarpere. Men når det er sagt synes jeg du har beskjært bildet maksimalt her. Veldig bra !! Spenstig bilde fra deg Øyvind.

Vh Svenn
Steinulf L.
Flott bilde uansett!
Ketil K.
Ville nok her passet på å få lyset mer bakfra. Her har du fått delvis motlys, og da blir dette mer problematisk. Som du selv også sier, litt hardt lys, ville prøvet i mykere lys.

Allikevel kanskje et litt ''standard'' fuglebilde. Her har du muligheten til å eksperimentere med utsnittet/lukkertiden Hva synes du selv om det??

Hodet og blikket til fuglen blir litt smått og borte i bildet. Også å frem mer av fuglens aggressivitet er jo mulig? Ser at du har litt å gå på også når det gjelder størrelsen på bildet.
Hans-Einar O.
Likte også godt posituren på gåsa og det er jo absolutt severdig. Lysforholdene kunne som sagt vært bedre, men sånn er det jo av og til. Synes også KK har en god kommentar.
mvh Hans
Øyvind A.
Takk for kommentarer, alle sammen.
Ketil: Hyggelig å høre fra en som har god greie på dette. Takk for konstruktive innspill. Fuglefotografering er absolutt ikke min sterkeste side. Dette er et av ganske få fuglebilder i arkivet mitt, og bildet er ikke spesielt planlagt i det hele tatt, men mer et resultat av ''knipsing''. Men hvem vet, kanskje jeg prøver meg mer seriøst på fuglefotografering en gang?
Som sagt syntes jeg posituren var fin, og legger ikke mer i dette enn at jeg ville høre hva dere der ute syntes om bildet.
mvh Øyvind
monica p.
Kompen sitter i alle fall som et skudd her, skarpheten mangler, javel, men det er uansett et veldig severdig bilde.
Flott positur på fuglen.
Stå På du Øivind.
Mvh Monica:o)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu