Sjøstjerne og skorpionfisk
Bildet inngår i albumet Maldivene 2003 - Bilder fra Maldivene påsken 2003 (dykkesafari og Bathala)
Utstyr
  • Olympus C5050Zoom
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriUndervannsbilder
  • Lastet opp
  • Visninger204
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_48912} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Leif L.

hei chris! flott bilde..men ingen ramme?

::lumsk::
Kjetil J.

OK bilde som dokumentasjon på undervannsmiljø, men litt uinteressant komposisjonsmessige som bilde. Framstår litt flatt. Om du hadde tatt bildet litt lengre fra høyre og litt lavere hadde det kanskje blitt bedre.

Har du vært i Indonesia ? (eneste plassen jeg har sett disse sjøstjernene) Jeg opplevde fargene som klarere og mer intense så jeg ville ha dratt opp fargemetningen noe.

Ser ut som om det er tatt med en enkelt blits. Hadde selv litt skuffende resultater på grundt vann med en svak blits med litt for høy fargetemperatur. Kraftigere blits med lavere fargetemperatur bedrer fagene. Kortere lukkertid hjelper men med bare en blits blir det veldig tydlig blitsbilde.
Christian S.

Takk for kommentarer!

Bildet er fra Maldivene nå i påsken, nærmere bestemt fra Sør Ari-atollen.

Enig i at det hadde vært bedre å ta bildet lenger til høyre od ned, men det var dessverre ikke mulig pga. en korallblokk rett utenfor kanten (du ser at den har reflektert noe av blitslyset nederst til høyre i bildet. Jeg brukte ganske riktig en enkelt blits (innebygget med diffuser), og kunne nok fått ut noe mer farger mer bedre blits. Fikk kameraet rett før avreise, og det var ikke tid til å ordne med slaveblits.

Har andre bilder av skorpionfisk med mye bedre farger (samme blits), så denne var nok litt grå helt på egenhånd, tror jeg.

Skal se på fargemetning i PS, selv om jeg ikke er så glad i å ''manipulere'' bildene mine... Dette er lagt ut 100% som det var fra kameraet. Foretrekker å jobbe med motiv/bilde *før* jeg tar det, og ikke etterpå...

Ramme? Jo, hadde kanskje vært pent med en ramme på dette :)

Takker for konstruktive kommentarer!
Christian S.

PS! Sjørstjernene finner du i store deler av det Indiske hav - har sett dem i Thailand (øst og vest), Kenya og nå på Maldivene. De er kule!

Ta en kikke på bilde nr. 37380 så ser du hvordan fargene kan være. Litt uskarpt (tatt med min gamle Reefmaster).
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu