Mobil 1 Crew
Bildet er tatt på Gardemoen Raceway, og jeg skulle prøve å forevige starten på en litt annen måte, i det Dragster`n tok av nedover 402 metern
Utstyr
  • Pentax Super A
  • 300mm f2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger232
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_49162} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Paal Henrik E.

Diffust og fint utrykk. Hadde klanskje stimulert mine symetriske ønsker litt mer dersom han hadde stått helt sentrert i dragsteren.
Mvh. Paal
Lars-Anders M.

Dette likte jeg godt. Kreativt perspektiv. stå på.
Hans Martin H.

For det første var det ''personen'' som skulle være i ''fokus'', skulle jeg ha tatt dragstern`n hadde jeg kanskje stått forann, det ''diffuse'' er faktisk en blanding av eksos og nitro (som de grønnkledde er så glad i) i fri utfoldelse.. Det jeg personlig likte med dette bildet er faktisk innrammingen, pluss brytningen med hodet på mekanikeren og vingen bak på dragstern til ''Liv Berstad''.. Og det er ikke lett å fotografere på Gardemoen med øreplugger pluss hørselsværn, men hvilken fantastsk lyd....!

Musikk på høyt nivå.. :)
Paal Henrik E.

JEg mente kun at det ville forsterket symetrien i bildet dersom personen hadde stått midt på vingen til dragsteren. Ellers synes jeg bildet er veldig fint, og jeg liker det diffuse svært godt i bildet.
Mvh. Paal
Avsluttet .

Effekten på meg er at jeg virkelig føler at jeg står der ute på banen. Dette likte jeg godt gitt. Synn ikke bilde kommer med lukt og lyd.

Vh Svenn
Vegard E.

Herlig bilde! Formidler virkelig stemning.
Rune Edvin H.

Liker måten du får bildet konsentrert rundt det som faktisk skjer.
Bra.
Rune
Arild S.

Enig med Rune. Du har fått med det vesentligste på en bra måte.

Som alternativ kan en f.eks gå helt nærme personen, og ta fokus på hode/skulder med dragsteren i perspektiv lenger fremme.

/Arild
Henrik T.

Råtøft!

-
Henrik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu