En kald skulder
Et bilde som er herjet litt med, men fortsatt utbrent i skulderpartiet.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger61
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_492292} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Roar K.

Ja, jeg ser utbrenningen. Isoler området før du legger til 2-5% støy - prøv deg fram. Blur så i etterkant så kan du få jevna ut så det går i ett. Kan koste lit tid og flere forsøk, men kan jo være verdt det den gang en utbrenning ødelegger blinkskuddet. Her ville jeg brukt nevnte kombinert med å hente inn fra omkringliggende med kloner'n. Du må noke prøve deg fram og trene litt, men når erfaringene kommer fikser du slikt greit om ikke utbrenningene er for store og utpreget flate. Denne burde være grei som øvingsobjekt.

Roar
Odd Chr. K.

Mange takk, Roar. Setter stor pris på at du tar deg tid til å komme med detaljerte tips. Alt er enklere hvis utgangspunktet er godt og jeg må nok innrømme at jeg ikke prioriterer altfor dyptgående studier i etterbehandlingens irrganger, men et snev av kunnspap må til. Jeg får prøve å utvide horisonten litt i løpet av vintermånedene...
Odd
Venche J.

Mykt varmt lys her, men det var nok vært litt hardt.
Min erfaring så langt er å bruke punktmåling av lyset på lyse objekt i hardt lys.
På en jpeg-fil syntes jeg det blir for mye styr med å prøve å berge utbrente områder. På en raw-fil sstiller saken seg straks anderledes.
Nuvel, godt tatt i flukten. :)
Venche.
Odd Chr. K.

Takk Venche. Bildet er i utgangspunktet ikke særlig mere utbrent enn i området som sees. Når jeg sier at jeg har herjet med bildet så har jeg her gått litt på tvers av mine egne prinsipper om å vrenge for mye på utgangspunktet. Som du helt korrekt sier, så var det høylys dag. Har dratt i litt spaker her for å skape litt mykere lys samt å mørkne bakgrunnen for å fremheve litt av svanens gjennskinn i vannet. Mere et lekent eksperiment enn et naturlig bilde.
Odd
Trond W.

Fint varmt fluktbilde av svana. Fine darger og bra komponert.

Trond
Willy K.

Synes dette var fint. Liker den gylne fargetonen på svanen, samt speilingen i vannet. Utbrent skulder ville jeg ikke reagert på hvis du ikke hadde påpekt det, men så er jeg heller ikke så teknisk.
Morten M.

Synes ikke det du mener er utbrendt er så veldig fremtredende. Synes generelt sett bildet er meget flott, skarp svane og en fin refleksjon i vannet som gjør bevegelsen komplett. Ser på svanen at den ,i alle fall i mine øyne, er skarp over det hele. Et teknisk og fotografisk meget vel gjennomført bilde. Hilsen Morten
Ottar P.

Flott av svana, fin blikkontakt og
god skarphet!
Svein Ove L.

Litt her og der men et fint fluktbilde..
Likte speilingen
Odd Chr. K.

Takker for trivelige kommentarer til svanen i forvrengt dagslys!
Odd
Øistein W.

Flott og herlig bilde, du har jo også fått øyekontakt

Mvh.
Øistein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu