Vårkveld
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-05-04 12:39:38
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Coolpix 4500
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger221
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_49236} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Lars-Anders M.

Flott bilde av kanadagås. men vannet rinner sikkert fort. bra att du aviker fra dette med horisontelle linjer på vann. Stå på.
Rolf J.

Dette blir helt feil, vannflaten i bakgrunnen heller kraftig mot høyre, og det gir bildet et underlig skjevt preg, i tillegg er det ingen ting i bildet som er i fokus.
Dersom du har mulighet, prøv på nytt, og helst med en roligere bakgrunn.
Rolf
Lars-Anders M.

Hvorfor så streng?
Jarle B.

Jeg er enig med Rolf !

Kanskje streng for at Tor skal lære og vite hva andre syntes om bildene hans !?
Lars-Anders M.

Ja men alle må ikke ta bilder etter ''Fotoklubboppskrift''. Da blir det så triste bilder syns jeg.
Rolf J.

Til LAM
Du har rett i at alle ikke må ta bilder etter ''Fotoklubboppskrift'', men når en legger inn en kommentar, må en skrive det en mener, og mine kommentarer er et uttrykk for min subjektive oppfattning av bildet som kommenteres.
Tror ikke at det finnes noen ''endelig fasit '' på hvordan et bilde skal være, så kommentarer vil være subjektive.
Jeg vil videre ønske Tor Alvestad lykke til videre og håper at vi får se mange bilder fra han i fremtiden.
Rolf
Tor A.

Takk for kommentarene. Jeg legger inn bilder her for kritikk så jeg synes det er fint at dere skriver hva dere mener. Jeg lærer jo av det. Tenkte nok ikke på de detaljene dere snakker om når jeg tok bilde. Er helt ny med å fotografere så jeg regner med å få en del kritikk. Det lærer jeg av.
Paal Henrik E.

Hei Tor. Flotte fugler dfu har fanget her. En Idé kan være å følge dem over lengre tid slik at det oppstår situasjoner der du enten kommer nermere dem eller får tatt bilde av dem i et mindre for rotete mijø. Dette for å få et renere utrykk, noe som er vanlig for naturfotografier. For å ta en liten del i den tidligere diskusjonen rundt ditt bilde vil jeg si meg enig med Mosskull i at bilder som ikke følger oppskriften som regel er de beste bildene. Er bare så synd at skikkelig gode bilder som ikke faller innenfor oppskriften er så vanskelig å ta. Men når disse øyeblikkene dukker opp er de opgså dertil bedre enn det pussede kjedelige bildet vi alle har sett før.
Mvh. Paal
Turid L.

Dette var et fint bilde og når en er ny til å fotografere så tenker en ikke alltid på annet at det er pent det en ser der og da. Det er ihvertfall slik jeg har det selv. Men det er fint når en får rede på hvordan en skal stå av andre. Det er det som en gjør til en god fotograf. Stå på videre Tor. Gleder meg til flere bilder.
Lars-Anders M.

Her var det mange fine kommentarer. Ok. Alle har litt rett.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu