Ingen trenger å vite
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-10-22 19:37:54
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2010-10-22 19:41:00
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D300
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger204
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_493476} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (29)
Solvår B.

Fytti katta!!! Jeg sjekker en ekstra gang om dørene er låst. Jeg trodde at det vanskeligste denne helga ble å få tak i Odd der han svever rundt kloden med en hale av ekorn etter seg. Hvor har du funnet disse skumle typene Tove? Så de deg? Eller klarte du å holde deg skjult slik som frøken "Dektektiv"?
Du lager altfor spennende dager og netter for meg, men harrrliget så herrrligt det er å ha spennende dager og netter. Takk Tove, for dine flotte bilder. Nok en gang viser du flott fotokunst.
: ) Solvår
Liv F. D.

Hei Tove,
kreativt jobbet. Liker effektene du har. Spesielt #1 er fin.

mvh
Liv ")
Trond A.

Dette er oppfinnsomt og spennende!
Mer!

MVH
Trond
Svein Ove L.

Flott serie du viser oss her. Stilig laget.
Wilko J.

Boka kommer snart. Mine barn og ikke minst jeg gleder oss til den. Du fanger oss. Mine besteforeldre hadde slike skyggeteater i Indonesia..Spennende.

Vi følger med...om vi ikke si noe om bildene hver gang så vet du at vi er der =)

Glad i serien...

Mvh Wilko og resten....
John B.

Kjempestilig bilde...blir flott bokomslag dette...
John B.
Per Einar G.

Ikke vet jeg hva som skjer med Odd og om han er i bane rundt jorden eller ei men dette du viser i 3 utgaver er som tatt ut av en CSI serie eller noe i den dur.
At det er tønnene som er i fokus her er det ikke noe som helst tvil om, noen har gravd ned tønnene og hvem det er kan vi ikke tyde utfra disse skyggespillene som Tove viser her. Men om man kunne ha brukt DNA blant foto.no's fotografer så hadde man kansje funnet et spor......jeg tro vi runder av her og setter over til Tyrin og eventyrskogen.

Jeg går for orginalen selv om versjon 3 var opplysende ;)

Mvh
Per E.
Venche J.

Spennende dette Tove.
Jeg liker orginalen best.
Her er det mange tolkninger og fortellinger. :)
Venche.
Bent S.

Knall flott serie, krativt.

vh
Bent
Inger-Lise S.

Annerledes og absolutt din, og bare din stil Tove!Kreativ lek med lys og skygge.
Men jeg forstår ikke bildet....Jeg lurer på hva de graver ned her...Det kan vel ikke være Odd, selv om han er savnet, for han har jo mange tilhengere!
Mystisk dette!Jeg gir opp, jeg..
Jeg liker best v1, til tross for det utbrente område oppe i høyre hjørnet.Du har mot til å ikke følge "reglene". Bra!

Hilsen Inger-Lise:)

Håvard F.

Spennende Tove. Jeg liker absolutt V1 best. :)
mvh
Håvard
Hans-Jørgen H.

Utrolig mystisk serie Tove, som vekker assoosiasjoner til sjørøverserien for ei stund siden.
Ganske sikker på at vi nok en gang befinner oss på Jæderen og synes å dra kjensel både på både han Arild, han Per Einar, og sannelig min hatt trur jeg ikke kvinneskikkelsen må væra hu Liv...Nei å nei hva har hu rota seg oppi nå.
Tror ikke de graver ned en skatt, men opp. For på V2 holder ene karen(muligens Per Einar)opp noe spennende han har funnet inni en boks. Og det skulle ikke forundre meg om han har finni den hemmelige forskningsrapporten til hu Solvår som var så revolusjonell at hu ikke turde annet enn å grave den ned. Det at hypofysestilken er rund og ikke firkanta som tidligere anntatt er nok ikke verden ennå moden til å møte...
Nei å nei for tilstander Tove.
Tåka er ikke tjukk nok til å skjule dette.
Og hu Solvår da...når verden får vite dette.
Hva du har stellt i stand Tove...
Tyyriinn.
Marit O.

Du er en 1 på slike bilder Tove,spennende og flott
laget!
Hv versjonen på meg!


Mvh Marit
tove j.

Må bare innom denne kreative bildene og ideen din Tove. V1 synes jeg er best. Det er blitt slik at jeg bare må se hva som skjer videre. Mvh tove
Roar K.

To likandes versjoner med en raring attåt til slutt. Holder en knapp på den såkalte originalen, men ville nok tilsatt en smule støy oppi hvitvaska til høyre.

Roar
Solvår B.

Jeg sitter herr skkjelvende ogg vvvet ikke hhhhva jjjegg ssskal gjøree???!!! Ttrrrode at det å skrive en forskningsrapport var ganske ufarlig. Ingen i hele verden har forberedt meg på at dette kunne være FARLIG og mer enn det.
Jeg regner med at hvis jeg skal legge fram hypofysestilk-teoriene og rapport om flodhestens utvikling i Norge gjennom tidene på tv, i radio, så har jeg hele dotten med meg. Vennligst gi beskjed hvis det er innvendinger.
Og hvis dere har gode råd om stylister, frisører, personlige trenere og fanden og hans oldemor...før jeg eventuelt skal intervjues på tv, så setter jeg STOR pris på det. Jeg kommer til å referere til alle dere der ute. Fy søren, dette er sterkt.
Og midt oppi det hele...Hvor er Odd?
Litt usikre og engstelige små hilsner fra en usikker forsker.
: ) Solvår
Dirk R.

jeg liker aller best version3! enig med Inger-Lise "Annerledes og absolutt din" flott Tove.
hilsen dirk
Anne-Lise S.

Du kan dette med å skape spennende historier av skyggebilder, Tove! Så også her. Interessant tittel som gir assosiasjoner til kriminallitteraturen. Her er det nok et mord på gang, og liket graves ned... Dette er Tove de lux! :-)

Anne-Lise
Oddrun B.

Spennende og flott serie du har her.

mvh Oddrun
Avsluttet .

Du er så flink med denne metoden du bruker på disse bildene.
Bra bilder der jeg liker v2 best. Hva skjer, må være årets utgave av brøytemannskap dette:) Ser lovende ut å få snøen ned ferdig brøytet.
mvh arild
Tove H.

Tusen hjertelig takk for alle kommentarene...det er inspirerende å høre hva dere tenker. Ser at nesten alle foretrekker originalen, men v2 og v3 har også fått sin stemme og det er jo bra. Mange gode forslag til hva som skjer... det er krim i luften..eller er det frivillighetssentralen for brøyting av veier på Jæren... eller....?
Solvår..såklart vi stiller som publikum og det meste :-) Du kan få låne flodhesten Vilfred av meg, han vil gjerne på TV...:-)
Og hvor er Odd? Dette er muligens mer alvorlig enn jeg ante...
Se opp for flygende individer, ha en fin helg:-)

Tove:)

Avsluttet .

Veldig spennende bilder dette Tove:) Jeg liker best versjon 3!!

mvh
tove
Tom R. E. K.

Kjempeflotte bilder med utrolige effekter, Tove!

Du klarer gang på gang å skape billedkunst med dine særegne teknikker. Lett å se på "thumbs'ene" hvilke bilder som er dine ;-)

...og snakk om å sette fantasien i sving hos folk- jeg smiler godt hver gang jeg scroller gjennom kommentarene :-)

Her har vi vært gjennom det meste, og alle har "sine" tolkninger- flott med historien som alle er med å bidra til!

For min del, får jeg her assossiasjoner til smelteverksarbeidere som står og jobber i gnistregnet- kanskje de støper en kanon som drivdalsgubben skal skremme vekk inntrengere rundt dammen sin med??
Den som følger med får (kanskje) se....

mvh
-Tom
Odd E. k.

Du hørte mitt nødrop Tove!!!

Ja, nå er bølingen samlet i askehaugen fra eksplosjonen nede i Drivdalen. Ser Tove her blant Tyri og de andre som leter etter verdigjenstander,da sikkert alt sølvtøy fra generasjoner tilbake vanskelig kan finnes. Forferdelige greier egentlig. I versjon # 1, så har jeg en mistanke om at eksplosjonen ikke var en vanlig dynamittsalve, men noe helt annet...Svevestøvet er ikke fargeløst, men statisk og glitrer. Noen verneutstyr mot radioaktivt støv kan ikke skimtes her nei, uffame Tove, farlige greier...I versjon # 2 så tror jeg jaggu at drivdalsgubben fyrer opp en ny salve, makan til gammaglimt som her slår innover bølingen som roter i askehaugen. Kom dere ut av området, dette vil aldri gå bra. Er du heime allerede Tove, så gå ut på perrongen og se etter om naboens planter lever enda, makan til radioaktivt vesen Tove, skal en lete lenge etter...Lenge till Bergenbesøk på meg ja etter dette...Uffame for tilstander...

Mvh

Odd E.
Tove H.

Tusen takk, Tove, Tom og Odd E for fine tilbakemeldinger!
Bildet er fra Drivdalen..helt riktig! Ja, kanskje støper de en kanon, Tom, nei og nei.... Radioaktivitet.....gulp, du har rett, Odd E, gubben sparer ikke på kruttet - ...! Skal varsle dem som fremdeles leter etter søvtøy i askehaugen...og naboens planter ER døde... hjelpesegvel for tilstander..

Tove:)
Inge S.

Hei.
Har sykklet noen ganger opp Drivdalen men ikke sett disse :-)
Her kommer fantasien i gang og da er hensikten din oppnåd:-)
Mvh Inge.
Tove H.

Tusen takk for at du stoppet opp ved bildet, Inge!

Tove:)
Lars-Anders M.

Ok bruk av silhuetter.
LAM
neil robert jones f.

Hei Tove.
Her vise du fram det veldig kreativ sid du har.
Og då få det til meget bra synes jeg.
Like V/1 best.
Mvh. neil
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu