Feeding time..!!
Ikke akkurat ofte jeg prøver meg på dyr og natur..
Utstyr
  • Pentax Z1
  • 300mm f2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger236
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_49384} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Jenny B.

Fint fångat!...:)

Mvh Jenny
Marius J.

Bra fanget men bildet fremstår som grått og trist. Har helt klart godt av en justering av levels i PS !
Hans Martin H.

Oii som jeg skulle ønske jeg kunne dette telefon nummeret til han lysmesteren der oppe..! En del av meg synes ikke det er riktig å skru på sola på Pc`n når sola var avslått når bildet ble tatt.. Bildet er tatt på Island like ved der Vatnajøküll går ut i havet. Ikke så langt unna der den siste Bond filmen ble innspillt, men da var det jo sol der..!!
Avsluttet .

Bra fanga, men som sagt, biletet er grått og trist, og det er ikkje noko du kan ordne i det digitale mørkerom.

Stian S
Robert J.

Bra bilde Martin.....akkurat i rett tid..
Paal Henrik E.

Perfekt fanget bilde, men må si meg enig med tidligere komentarer i at det godt kunne pusses litt på digitalt når det kommer til fargene.
Mvh. Paal
Thorfinn B.

HMH: Det er da ikke snakk om å skru på sola på PC'n. :-)Det det hele dreier seg om er å behandle bildet for WEB-presentasjon. Alle digitaliserte filer (både fra scanner og D-kameraer) MÅ og SKAL behandles. En viktig del i den behandlingen er f.eks oppletting i toneomgang, demping av fargestikk, USM og nødvendig beskjæring. Jeg er selv heller ingen tilhenger av overdreven PS-bruk, men som sagt MÅ og SKAL alle digitaliserte filer gjennom en viss prosess i bildebehandler før det kan anses som ferdig for visning. På samme måte som man bruker/brukte mørkerommet. Man varierte med belysningstider og ulikt papir samt foretok f.eks etterbelysning av enkelte områder og nødvendige beskjæringer. PC'n din er det digitale mørkerom og snarveier med automatiske justeringer direkte under scanning (eller digitale batcher) er oftest mer til skade enn de gjør nytte. Foto er håndverk og noe man lager. Kun halve jobben er gjort i det bildet ligger på filmen (eller på lagringskortet).

Thorfinn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu