Sydney Opera House
Det siste i denne serien
Bildet inngår i albumet SYDNEY en sen kveld -
Utstyr
  • Sony F707
  • Carl Zeiss
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger293
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_49466} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Vegard E.

Utrolig lekkert. Pen komposisjon også.
Jan Erling S.

Jepp, et fabelaktig lekkert bilde, rett og slett! Skulle gjerne likt å se det litt større, men det blir kanskje vanskelig på grunn av bredden og restriksjonene på foto.no?
Janne Cesilie J.

ville absolutt gjort seg som en poster dette her!
Jenny B.

härlig bilde..!..:)

Mvh Jenny
Truls S.

Dette var da helt suverent Jostein!

Her har du truffet en innertier!

truls
Jarle J.

meget bra fanger, gratulerer!
mvh jarle
Paal Henrik E.

Veldig flott bilde du kan være stolt av. Det eneste som ødelegger litt er at dette er et av verdens mest fotograferte byggverker, men skitt. Bildet var uansett et av de beste jeg har sett av det og fortjener mye oppmerksomhet.
Mvh. Paal
Tom E. F.

Flott, Jostein!
mvh Tom
Nils B.

Ikke borte vekk dette, og et relativt greit komp. Men her synes jeg at kontrastene (toss natten) er noe slappe!!. Tror at bildet hadde gjort seg i et større format med litt mer smell i fargene og litt tettere i skyggepartiene. Dette ser du om du om du benytter helt sort bakgrunn. Det magenta lyset kunne hatt godt av litt gult, slik det er nå virker det faktisk litt kaldt.
mvh Nils
Joachim Andre V.

Slike bilder fortjener all ros, spør du meg. Rent og fint. Herlige farger! Fint at vannet er uklart og ikke gir gjenskinn av operaen, er det ikke det den heter...? Også detaljene i trærne kom godt frem. Likte dette godt!
Tom A. T.

Enig med rosende omtale. Severdig bilde.
mvh Tom T
Jostein M.

Takker for kommentarer:-)
PHE: Jepp du har rett. Dette er jo et yndet motiv for fotografer og har vel blitt vist mange ganger fra alle tenkelige vinkler.

NBH: Kan var enig i at det er litt slapt i kontrastene. Prøvde å justere de opp litt men ble ikke helt fornøyd. Tror kanskje det hadde blitt bedre med litt eksperthjelp fra en som deg under selve korrigeringen av bildet.

Mvh
Jostein
Anne-Cecilie Wendelborg H.

Bra komp.
Skal jeg være pirkete synes jeg den hvite prikken på en av ''vingene'' til operahuset er litt for dominerende....
Povl Kjeld H.

Flot billede, nok et af de pæneste jeg har set af denne bygning, så gør det jo ikke så meget at det er en dansk arkitekt det har tegnet huset når en norsk fotograf gengiver det så smukt som her.
mvh - povl
Ferran C.

Ju da, beautiful that, very nice whole the composition, with the moon and the beautiful color reflection on the sea, the trees and all the lights with variety of colors and intensities, maybe again missing some sharpness.
I shall write you before coming down to town, we get a meet and take some coffe, besides the old ''squash'' bet.....
Ferran
Steinulf L.

Svært bra bilde at vel et av verdens mest fotograferte byggverk. Fin komposisjom og bra utsnitt. Godt jobbet!
Ketil K.

Stilig bilde i passe format. Softet? Har lurt litt på om dette bilde hadde lønt seg å tatt med bracketing? Evt. flere eksponeringer hvorav en så kort at du med layer mask kunne fjernet utbrente områder i månen og i taket på operaen og en så lang at du får mer detaljer frem fra sjøen? Hva synes du selv?
Thor B.

Det meste er sagt........Det var lenge siden sist så jeg får ønske deg velkommen tilbake mvh Thor
May-Lise L.

Flott motiv, uansett :)
Stig S.

Fint å se deg tilbake, Jostein! Og med flotte bilder fra down under... Dette likte jeg godt; synes du klarer å gjøre et gjennomfotografert motiv spennende! Enig med NBH vedr. kontrast, men pytt ;-)

--stig--
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu