Gammel sofa
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger178
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_494888} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .
Veldig fin tekstur og detaljer. Å ta bilde av søppel er jo en sjanger i seg selv, og kan som i det tilfellet her bli ganske så dekorativt.
Avsluttet .
En sofa ja? Det hadde jeg ikke gjettet uten tittel, men uavhengig av det, et egenartig motiv med litt surrealistisk innhold som en kan like eller ikke. Artig utsnitt og komp som jeg tviler på om jeg ville hengt opp på min vegg, men når det er sagt, så liker jeg slike "gåter".
Roger H.
Tittelen røper jo hva vi ser her, hadde aldri gjettet det jeg heller. Det ligner mer på noe som er funnet i fjæra, sånn passe ødelagt av saltvannet.
Et merkelig bilde du har her.
Øyvind S.
En sofa fre Ikea? ( bedre uten tittel )
Å komme på ideen synes jeg fortjener litt honnør,og kansje setter du andre på nye ideer ved å vise dette. hvordan du har komponert bildet med linjen som leder frem til siste rest av stoffet fungerer bra, ser noe brannskadet ut som gir liv og strukturer,kan også være grunnlag for en historie.. ellers er vel anvendelseåmrådet for et slikt bilde noe begrenset..
Øyvind


Rita H.
Nydelig komp, og at det er sofa kan en ikke se uten videre, og egentlig så er ikke det viktig - du har også selv lagt det under kategorien abstrakt.
Likte linjene og tøystykket som her blir "elegant" dandert i flukt med armlenet?.
Usikker på bruksområde, men kreativt er det absolutt.
Mvh Rita
Ivan H.
Hei,

Abstrakt bilde av en forfallen sofa synes jeg er interessant. Her har du fått frem ok detaljer og stoffet setter litt spiss på skummadrassen (eller hva jeg nå skal kalle det..).
Komposisjonen er ok her, men jeg kunne tenkt meg litt mer luft under og over, og heller kuttet litt på venstre side. Heller vel mot et kvadratisk utsnitt her, eller tilnærmet.

Ellers fungerer dette. Lett å finne motiver i det forfallne, men utfordringen blir å gjenngi motivet på en interessant måte.

:ivan
Bjørnar P.
Takker for alle innspill. Enig i at det neppe egner seg på stueveggen, og ikke tror jeg IKEA vil ha det heller! )
Kanskje ikke så lurt å avsløre hva er, da noen liker å løse bildegåter også. Var mest ment som en "lek" med form, lys og farger, og at det var en sofa som fikk unngjelde var mest tilfeldig.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu