Leaving Sin City
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-11-06 11:12:16
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2010-11-06 11:14:47
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger50
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_495790} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Solvår B.

Her velger jeg å se bort fra tittel og kategori. Et herlg bilde. Nydelig blåfarge. Flott komp.
Alternativ 1: Flyet der oppe. Her kan jeg gjøre meg mange tanker. Alt fra den store friheten til 11. september. Fritt valg. Det er flott.
Alternativ 2: Abstrakt : Farger, linjer..lekkert, rent bortsett fra at flystripene går rett ut fra hjørnet. Snakk med Roar Kneppen om den saken.
Jeg synes dette bildet er kjempeflott.
: ) Solvår
randi sofie h.

Spennande komposisjon og flotte fargar. Spennande bilde.
randi : )
Sturle S.

Takk for hyggelige tilbakemeldinger.
Var litt usikker på det med flyet og stripene. Men følte det ble feil hvis jeg hadde trekt det lenger inn mot bygget. Får høre med R.K
Mvh.Sturle


Roar K.

Jeg ser du henvender deg til meg etter råd fra Solvår. Nå vet jo ikke jeg om du har mer å gå på oppe eller om dette er fullframe som man sier. Men har du mer oppe så ville jeg tatt med litt mer der og heller kutta nede slik at flystripa hadde kommet ut fra høyre bildekant med med litt luft fram til hjørnet. Har du ikke det blir løsningen beskjæring. I og med at trappa går ut både på nedre og øvre ramme er det bedre for perspektivet om flystripa kommer ut fra høyre ramme framfor øvre for da får du mer spenning i bildet og komposisjonen. Jeg ville forsøkt 2 cm kutt i høyresiden og minst like mye nede, kanskje mer for å kompensere og få et rektangulært format. Gjør et forsøk mens du fortsatt lar bildet ligge åpent i foto.no så kan du klikke deg fram og tilbake og sammenlikne med din nye versjon. Blir trappa for dominerende så er jo et kutt i venstresiden mulig, men pass da på at ikke den linja som ligger nærmest venstre bildekant opp gjennom hele trappa ender opp i et hjørne, men har luft fram til hjørnet som nå. Dette er noe de færreste fotografer tenker på og tar hensyn til mens malerne som kan sin perspektivlæretil fingerspissene er svært nøye med det. Men perspektiv og komposisjon er nåturlover som gjelder like mye i foto som i maleri. For virkelig å se forskjellen så ta et bilde av en enkel blomst med stilk der du lar stilken komme direkte ut fra venstre hjøne nede i en versjon og så en versjon der stilken kommer ut fra venstre bildekant med litt luft fram til hjørnet i en annen. Da tror jeg du tar poenget for du vil føle hviløken som er mest riktig. Etter å ha skrevet dette tok jeg bildet inn i ps og forsøkte og kom datil at kanskje er det her likefint å la flystripa komme fra øvre ramme. Her får du la smak og følelse råde. Min oppgave er kun å gi deg noen tips og råd som du kan jobbe ut fra - ikke komponere dine bilder. Det er du som skal vurdere hvilke kutt som blir best og hvor store de skal være. Prøv deg fram med forskjellige alternativer av kuttkombinasjoner. Ofte er det enkle bilder som dette somblir de beste. Her kom jeg til at flystripa ut fra øvre ramme likevel var best, men jeg er ingen fasit her er det du som avgjør.

Roar
Sturle S.

Tusen takk Roar for hjelp og tilbakemelding.Jeg ser nå, hva du mener.Syns v2 ble det beste resultatet.
Hadde ikke så mye å gå på, da bildet i utgangspunktet var meget skjevt. Som den amatør jeg er, lærte jeg noe i dag også.
Takker så mye.
Mvh. Sturle
Maria Therese H.

V2 liker jeg veldig godt :) Fine linjer og balansen er bra her.

Mvh
Maria
Håvard F.

Spennende foto Sturle.
Her har jeg virkelig sansen for V2
Ha en fin kveld
mvh
Håvard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu