Ryper i vinterdrakt
Bildet er tatt på en av årets siste skiturer. En litt hyggeligere måte å ''skyte'' ryper på synes jeg.

Kom på ganske kloss avstand av disse rypene. De har som kjent en litt merkelig måte å oppføre seg på om våren når de er ''våryre''.
En veldig artig naturopplevelse dette.

Håper å høre fra dere andre hva dere synes om dette bildet
Utstyr
  • Olympus Olympus C- 730 UZ
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger498
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_49580} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Ole Kristian A.

Er det virkelig ingen som vil kommentere bildene mine??
Marius J.

Joda bare gi meg litt tid :-)
Likte bildet. Godt fanget, men jeg sitter med en følelse av at jeg ville kuttet hodt i toppen ! Synes himmelen trekker for mye oppmerksomhet bort fra rypene !
Ole Kristian A.

Takk for tilbakemelding Marius :) Du har nok rett i det du sier om himmelen, skal prøve å kutte den bort å se hvordan det blir....
Kjetil H.

Jeg likte også bildet, men kvaliteten kan nok bli litt bedre. Her kommer noen synspunkter:

For det første ville jeg beskjært bildet i venstre kant, slik at rypene kom midt på bildet. Dette vil også minske det store snøpartiet, noe jeg tror vil gi bildet en annen og ''bedre'' dimensjon (understreker at dette er mitt synspunkt).
Det kan dessuten se ut til at alle tre rypene har utbrente partier, hvor detaljene i fjærdrakten er borte på grunn av høylys.
Hvis dette skyldes for kraftig justering av levels i PS, kan det rettes på. Hvis det skyldes eksponeringsbom, er det verre å få gjort noe med det.

Godt fanget forresten! Det er potensiale i bildet. ''Lek'' deg gjerne litt i et bildebehandlings program, og se hva du ender opp med.

Kjetil
Ole Kristian A.

Takk for tilbakemeldinga Kjetil :)

Utbentheten i fjærdrakten skyldes nok desverre eksponeringen på bildet så dette er nok litt vanskelig å få gjort noe med, sola sto rett på lia der rypene var, og jeg var rimelig ''gira'' på å få tatt bildet før de fløy.. hehe...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu