Kjærlighet
Et tilfeldig møte med to unge mennesker som gjerne ville at jeg skulle ta bilder. Jeg tar sjelden bilder av mennesker, og gjorde nok en gang den feilen at alt skal gå fort. Jeg har mye å lære og øve på her.
Jeg tok flere bilder uten blits. Alle ble uskarpe. Blitslyset er altfor hardt. Jeg har prøvd å dempe det.
Jeg synes bildet utstråler lykke. Jeg er spent på hva dere mener om bildet.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger89
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_496814} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .

Er vel enig med deg selv om lyset,blitzlyset er ikke bra hvis man ikke vet hvordan man skal bruke blitzen sin.Har du ekstern blitz?Her syns jeg lyset blir litt flatt.Jeg har selv jobbet en del for å lære meg å bruke blitzen på rette måten og jobber fremdeles med det da det tar tid å lære:-)
Bortsett fra dette så syns jeg bildet har et ekte og fint utrykk og du får godt fram at disse to er glad i hverandre.

Tone
Solvår B.

Takk for tilbakemeldingen Tone!
Jeg har foreløpig ikke ekstern blits. Jeg synes jeg har mye å lære med det utstyret jeg har, så jeg har valgt å vente med det kjøpet. Men målet er å lære sikkelig bruk av blitsen.
: ) Solvår
Avsluttet .

Hei igjen Solvår:-)
Nå vet ikke jeg hvilket kamera du har heller men på de nyeste kan du styre den innebygde blitsen også hvis jeg husker rett.Jeg har to slike liggende her men er fæl til å bruke 5D en og den har ikke innebygget blits.Jeg driver å øver meg på de to som er nyere hehe:-)

Tone
Solvår B.

Jeg har Nikon D90. Har ikke hatt det så lenge, så jeg har faktisk ikke satt meg inn i bruken av blitsen. Det er ikke ofte jeg har brukt den. Det er mye å sette seg inn i for en godt voksen dame som trenger tid for å lære. Men det er jysla kjekt når jeg får til ting.
Ha en god dag!
: ) Solvår
Svein Ove L.

Det blir lett flatt når en bruker blitzen på kamera. Du har klart å dempe det bra synes jeg.
bare å øve, øve, øve...
Heidi N.

Dette blitz er skikkelig vanskelig. Kjøpte meg ekstern blitz, men ble ikke fornøyd. Nå har jeg kjøpt meg en liten diffuser til den eksterne blitsen. Anbefales! Nå tar jeg bilder rett mot motivet, og lyset blir fint. Har et barnebilde her på foto tatt med den blitzen.
Jeg synes ikke blitzlyset ble så veldig ille her i bildet ditt. Det er tydelig at disse to synes det er greit å bli tatt bilde av, de ser så avslappet, forelsket og fornøyde ut. :)
Heidi
Wilko J.

Jeg prøver å skru opp iso-en....når jeg bruker digi...ellers (nesten) aldri blitz...I mitt digi finnes det masse forskjellige blitz innstillinger...ikke spør hva eller hvordan for jeg bruker det for lite..ellers bruker jeg en extern blitz som kan settes et annet sted og blir da styrt av kameraet...også den ligger i skapet =)Ellers ser de 2 litt frosne ut...røde ører pga kulden...koselig foto....kanskje en omgang i PS eller lightroom

Mvh Wilko

Kirsten H.

Her synes jeg innholdet i bildet er mye viktigere enn lyssettingen, kanskje fordi jeg ikke kan noe om dette selv. Men Solvår, du har greid å formidle kontakt mellom to som er forelsket i hverandre, vakkert motiv!
mvh Kirsten
Solvår B.

Tusen takk for hyggelige og nyttige tilbakemeldinger Svein Ove, Heidi, Wilko og Kirsten!
Det høres ut som riktig bruk av blits er en hel liten "vitenskap". Det er nok ikke dette jeg kommer til å prioritere høyest framover.
: ) Solvår
Håvard F.

Ekte og nært. Kjærlighet er flott.
Av pirk så ser man svake merker i redigering i bakgrunnen
Ha en fin kveld Solvår
mvh
Håvard
Solvår B.

Takk for tilbakemeldingen Håvard!
: ) Solvår
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu