Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger207
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_497083} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Roger H.
Kommer det ingen kunder til S-laget i dag? Ser litt anstrengt ut hun i døren der. Kunne ønsket litt mer kontrast i bildet, men da hadde vel detaljene i vinduet og døren forsvunnet.
Per Einar G.
Jeg synes det fungerer greit, med det mener jeg at utsnittet du har valgt er godt. Det at du har fått med de eldre reklameskiltene, et par sykler som er med å retter opp. Så også det hvite skiltet med Djupvik og videre ned til den hvite plastbenken. Plastbenken er vel opprinnelig det innslaget i bildet som presenterer ny-industri for ellers i bildet får man et intrykk av at tiden har stått stille. Ikke vet jeg hvor stor kundekretsen er her...men er det kundene hun er ute i døren for å se etter eller er det posten som kommer.

Mvh
Per E.
Gunnar John C.
Mange slags tempi her, fjell, (riks?)vei, "telefonledninger", sykkel... samt rastløs dame i døren. Og, ikke minst, den forlatte benken. For meg et fint gløtt inn i livet der hvor fjord og fjell er tidløse selvfølger, men hvor samfunnet også er delvis tilstede, på et vis.

Skulle jeg ønske noe annerledes, så synes jeg kanskje at avslutningen av Plakaten på venstre side kunne fått ørlitt luft? Muligens også at ledningene ikke behøvde å overlappe takrennene. Skjønt for min opplevelse av denne fine og sjarmerende norske situasjonsskildringen betyr disse tingene mindre :-)

Vennlig hilsen,
Gunnar
Torild H.
Dama i døra er viktigst i bildet for meg. Er hu butikkeigaren som ser etter om det kjem fleire syklistar, potensielle kunder som kan la seg frista av dei fine diplomis-skilta, eller er hu ein kunde iferd med å gå, har handla ferdig?

Artig utsnitt frå bygde-Noreg.

Torild
Bente R. D.
God journalistisk situasjonsbeskrivelse av hverdagen i nord. Tror ikke man blir rik av å være kjøpmann på små plasser. Bilder passer bra i svarthvitt. Liker det enkle, rene og litt ensomme uttrykket bildet gir.

Bente
Ørjan B.
Fanget et bra øyeblikk her:). Fint i SH!

Ørjan
Avsluttet .
Her har du truffet bra. En komplett liten historie i dette utsittet. Dama i døra er avgjørende og legger grunnlaget for fortellingen din. Sort/hvitt passer motivet.


Roger H.
Hei igjen Thorbjørn, glem det jeg sa ovenfor ang. kontrast. Jeg var på en dårligere skjerm da. Fine s/h toner og jeg har ingen forslag til endringer.

Thorbjørn R.
Tusen takk for flotte kommentarer.

Litt mer luft på venstresiden av skiltet kunne vært greit, ja.

Kontrastene har jeg jobbet en del med her - derfor verdifullt med tilbakemeldinger på nettopp dette.

Innholdet er likevel det viktigste og jeg setter stor pris på deres tanker omkring dette. På landsbygda går tiden sakte - på mer enn en måte. Bildet er tatt sommeren 2010.

Mvh Thorbjørn

Bjørnar P.
For en som har vokst opp i ei lite bygd føles bildet som "riktig" mht stemning, men samtidig opplever jeg nok motivet som mindre eksotisk enn hva folk fra storbyen kanskje gjør.
Bildet blir derfor for meg en grei dokumentasjon, men ikke spesielt spennende.
At innehaveren(?) står i døra er viktig for fortellinga.
Wilko J.
Diplom is og snø på fjellet. Dame i døra er veldig viktig for at jeg kan få noe ut av bildet...det er nok 1 eller 2 damer til...om ikke noe menn tok konas syklene for å kjøpe seg røyk....
Et flott BW foto med en fortelling...kan lages selv. Ok gråtoner og kontrast. God dybde. Du har vært nøye med å få det vannrett =)

Bra foto som jeg likte å se på......faktisk inspirerende.

Mvh Wilko
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu