butler
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger63
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_499203} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Olav Ø.
Fint bilde av kelneren? Kompossisjonen er fin, med blikket ut av bildet. Imidlertid ville jeg beskjært bildet litt oppe, slik at det grønne skiltet ble borte.

mvh. olav
Roger H.
Hva ser butleren på? Noen vanskelige gjester eller noe helt annet. Han ser litt oppgitt ut. Bildet kan by på mange tolkninger eller gåter, det er bra. Fint at du har med glimtet i øyet, det forsterker historien.
Knut Georg F.
Mange takk for forslag og for gode kommentarer.
Mvh Knut
Bjørnar P.
Mange bildeelement her, men jeg har litt problemer med å se at de samarbeider om et felles uttrykk. Bakgrunnen oppleves derfor som rotete, siden jeg ikke kan se poenget med den.
Teknisk opplever jeg bildet som undereksponert og med fargestikk. En rask auto color i Photoshop retter enkelt opp begge deler, og jeg kan ikke se noen grunn til at det ikke er gjort.
Utelukker ikke at det er en mening med bakgrunnen, under eksponeringa og fargestikket som jeg ikke ser, og håper fotografen i så fall kan gi noen hint.
Knut Georg F.
Hei Bjørnar
Mange takk for grundig kommentar, takknemlig for det..
Synes egentlig ikke det er mange elementer her, og de som er, mener jeg tilfører miljø og en smule balanse. Dette er et snapshot der "poenget" var å fange personen i sin rolle. Bildet har nok en reell undereksponering som jeg har valgt å beholde for å gi en litt dramatisk effekt.
Fant omsider knappen for autocolor, men likte ikke resultatet (rosa skjær).
Mvh Knut
Wilko J.
Snap shots er tøffe..gir meg mye mer enn flotte komponerte studio foto... Dette var et flott foto av en servitør...... et flott foto av en person som jobber på et restaurant som...som jeg ser det...er litt stressa, han ser litt fortvilet ut...kanskje masse folk der ute....Oi tenker han.....glemte de der..miljøet rundt trenges til å gjøre historien til den den er.....

Ikke for at du er Knut Forberg men jeg likte dette foto =)

God aften Knut...

Mvh Wilko
Knut Georg F.
Mange takk for kommentaren Wilko, glad du liker bildet.
Mvh Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu