Singapore by night
Utstyr
  • Canon EOS 500 N
  • EF 28 - 80
  • Blender-
  • FilmtypeKodac Gold 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger162
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_5005} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

Doh, det var jo DET bildet jeg flere ganger tenkte jeg skulle ta, men jeg var jo i Singapore bare en måned - og hver gang jeg var nede ved denne elva så var jeg på barene som du har tatt bilde av :-)
Men - over til bildet:
Når jeg ser på bildet så tenker jeg at et høydeutsnitt av området der refleksjonene på vannet er sterkest(fra rødt til rødt) hadde vært bedre. Da hadde du sluppet unna båtene på høyre side, samt de litt mer daffe farvene på venstre side. Mulig at det hadde vært en idé å fjerne lysene fra skyskraperene i bakgrunnen på høyre side også.
Åse G.

Hei David; jeg mellomlandet i Singapore og hadde noen timer til overs hvor vi fikk ''guidet tour'' fra flyplassen. Hadde derfor kun denne timen i sentrum og måtte da ta de bildene jeg hadde lyst på i en fei. Manglet stativ og det hele og brukte rekkverket som støtte. Hadde ønsket meg en bartur over på andre sia, slik du foretrakk. En mnd. i Singapore høres gangske flott ut! Var du på jobb, eller kun ferie? Kansje det er muligheter i Ementor ...?

Når det gjelder bekjæringen var jeg inne på tanken å lage et høydeutsnitt av mye samme argumentasjon som deg. Prøvde et par varianter, og de ble ganske ok. To grunner til at jeg ikke la de ut; 1) bildet er kanskje ikke skarpt nok (?) - 2) jeg ønsker tilbakemelding på ''hele'' motivet - for nettop å få slike kommentarer som fra deg.

Ha en fin dag, hilsen Åse
Avsluttet .

Jag finner bilden lite väl rörig och det finns för mycket ljuskällor hit och dit..
mvh/Gunte..
Trine S.

Jeg tror også bildet hadde tjent på å kutte begge de mørke partiene på sidene.
Nå er dette for grelle farger etter min smak, men det er jo Singapore, og da passer det vel.

;-)Trine
Avsluttet .

Hei Åse,
Singapore var jobb for meg, men jeg kombinerte det med en måneds ferie i Malaysia etterpå ;-) Kanskje jeg skulle legge inn et godt ord om deg på Ementor (for uinnvidde - det er det jeg jobber når jeg ikke jobber med FOTOdotNO).

Hadde vært morsomt om du la ut bildet likevel selv om det ikke er skarpt nok. Synd at du ikke hadde stativ. Jeg har alltid med et sånt knøttlite stativ når jeg er ute å reiser - utrolig kjekt, det hadde hjulpet mye på et bilde som dette.
Åse G.

Trine og David; her finner dere bildet beskåret slik som foreslått; bilde nr. 7308. Hva synes dere?

Jeg får bli flinkere til å ''dra på'' ministativet mitt, for jeg har et hjemme i skapet, men det forblir der altfor ofte.

Takk for hyggelige kommentarer, ha en fin dag - hilsen Åse
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu