IS
Utstyr
  • Nikon D80
  • Sigma70-300mm
  • Brennvidde170mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger228
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_500727} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Inger-Lise S.
En skikkelig godbit! Et motiv som mange ville gått forbi, men du så det og formidler det på en nydelig måte! Fin komposijon og pene fargetoner.Dette liker jeg godt!

Inger-Lise
Olav Ø.
Fin form. Flott motiv som mange ville gått forbi. Fin komposijon og pene fargetoner

mvh. olav
Tore R.
Fantastisk fint lys og god komposisjon. Hvis jeg skulle gjort noe med bildet så ville jeg gjort et forsøk med å klone vekk kvisten i forgrunnen.
Var forøvrig inne på sidene dine, mange flotte bilder.

Mvh
Tore
Gunnar John C.
Jeg synes dette er en vakker naturskildring, med smal tonalitet som formidler en sart, statisk vinterstemning.

Inntrykket er godt over mot det abstrakte, men likevel også av konkret natur - som for meg kunne være skyer like gjerne som is. Derfor synes jeg at den lille kvisten er viktig for bildet, den gir et minimalistisk anker til en elve(?)bredd, og leder også blikket til isformasjonen nede til venstre. De skarpere blå elementene nede gir også et fint feste for blikket, og en litt utfordrende undertone til den gjennomgående duse harmonien. Mine assosiasjoner går mot Arvo Pärt.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Bjørnar P.
Spennende komposisjon sammen med flott lys og lang toneskala og mye fargeoverganger. Nesten abstrakt i sin form, men likevel med umiskjennelige kjennetegn fra naturen. Får en svevende følelse i bildets midtre del, selv om "fornuften" forteller meg noe annet. Et bilde som hever seg langt over det rent dokumentariske, og det appellerer til fantasien ved å bruke naturens egne virkemidler i stedet for billige effekter i bildebehandleren som så mange tyr til når de vil være "kunstneriske".
Dette er fotografisk kunst av høy klasse.
Anne Ø.
Tusen takk for deres utdypende kommentarer. Lærerik lesning og selvfølgelig kjekt at bilde faller i smak.
Den greina er nevnt, litt usikker selv på om den skal bort. For meg skaper den litt liv i flaten.
Anne Ø.
Glemte å nevne Gunnar at jeg Googlet Arvo Pert. Musiker skjønte jeg og var opptatt av klanger.
Er det hans klanger, toner som du "hører" når du ser bilde? Skal skjekke mer om denne Pert.
Wilko J.
Du klarer å lage kunst ut av det meste du ser tror jeg...fargene og isformene ga et fint samspill...til og med kvisten bidrar på en god måte synes jeg...flott.

Mvh Wilko
Erik J.
Et svært dekorativt bilde, hvor særlig den fine buen fanger oppmerksomheten, med det varme lyset som gjentar seg fint i forgrunnen og som veier fint opp mot det ellers kalde og (blå-)frosne.. Frostrøyken og vignetteringen bidrar også fint i stemningen. Personlig er jeg litt i tvil om den sterke satureringen av blått, selv om det ikke behøver å være et galt valg av den grunn. Men motivet tiltaler meg kanskje mest på grunn av mulighetene for fargebegrensning, derfor stemmer det ikke for meg.
Anne Ø.
Takker igjen for tilbakemeldinger.
En fargebegrensning her kan jo også være en mulighet
Erik. Kan se på det en dag.
Per S.
Veldig flott !
Her er jo alt på plass! Linjeføring, balanse, fargetoner og ikke minst veldig godt å se på.
Imponert over din evne til å se motivet og gjennskape det. Inspirerende !
Gunnar John C.
Joda, Anne, (ref. din egen kommentar litt ovenfor) om ikke jeg bokstavelig talt hører musikken, så er det denne veien assosiasjonene mine ved dette bildet går, til smale sakrale toner som disse (om lenken virker): http://www.youtube.com/watch?v=QtFPdBUl7XQ&feature=related

Kvisten - jo, absolutt. Den står der nesten som naturens egen signatur. Og som en målestokk for bildet. Mettede blåtoner har også vært nevnt - jeg synes de skarpe blå detaljene klinger som en egen liten melodi, i kontrast mot de dusere grålige tonene. Som kvisten, mot de mykere buene i isen.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Anne Ø.
Takker igjen for kommentarer:)
John:
Tonene til Arvo Pert, vakre, myke, sarte toner. Meditasjon.
Setter stor pris på koblingen til hans klanger.
Terje A.
Kvisten fanger blikket mitt og tar meg inn i bildet..du verden for ett bilde..det meste er sagt over..vil bare gratulere!
Mvh Terje
Anne Ø.
Tusen takk Terje!
Avsluttet .
Må henge meg på de andre over..utrolig flott kunst du har skapt her..veldig flott laget av deg!! Fargene og dusheten og dypet, med få elementer og valører!!
Stilig!

mvh tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu