Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger408
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_50157} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Kine S.
Skal munnen være sånn eller? Tæksten på sia e æ heller ikkje så stor fan av. Kunne kanskje lagt ut en værsjon 2 utn den? Ellers syns æ bildet e meget fint. Like det ''filtre'' du har lagt over ansikte ditt. Flott! Stå på! :)
*Kine*
Svend Y.
Ganske stilig, men jeg kan ikke si jeg har sansen for den teksturen du har lagt på. Burde også jobbe mer med layout og font/farge på teksten. Ideen er god, men her er det mye mer å hente. Stå på....
Stig S.
Nja.... Ikke sikker på om jeg følger deg nå, Janne Cesilie... Tonene i bildet er fine, strukturen har jeg ikke helt sansen for. Og kombinasjonen tekst / bilde sitter ikke helt, synes jeg. Det går først og fremt på det visuelle - oppsettet blir for statisk, mangler den spensten og den spenningen de beste bildene dine har. Sorry ;-)

--stig--
Kenneth P.
Har ikke noe fornuftig å si - men dette treffer meg ikke slik som mange av dine andre bilder gjør. Teksturen tilfører ikke bildet noe etter min mening. Teksten er grei nok...

mvh Kenneth
Marius J.
Tror kanskje jeg hadde likt det bedre med tekst lavere og ansikt høyere ! Liker bildet, men litt enig med foregående kommentarer !
Vegard E.
Tror jeg ser idéen, og den liker jeg. Men det virker ikke helt som du er i mål. Både skriften og ansiktet måtte nok blitt mer diffus/svevende for at dette skulle fungere for meg. Det får være en trøst at jeg liker mange av de andre bildene dine :)
Christer B.
Synes ikke dette er så galt, skjønner ikke helt teksten på siden, men sånn er det nå engang med KUNST! ''ikeaferie''? Keep it up!
Tarjei Ekenes K.
kompet er pent her.

meningen....får være opp til noen andre.

liker det , jeg

:-D ! son tarjeiav !
Peter H.
Kanskje på tide å finne en annen modell?
thomas b.
hvorfor det... ?
som jeg har sagt før så liker jeg det..
modellen åsså..
;)

-thomas-
Stig S.
Ser slett ingen grunn til bytte av modell, nei ;-) Dessuten bør en konsentrere seg om billedkritikk, ikke modell(kritikk)....

--stig--
Torgeir N.
Er usikker på om jeg synes bildet står til teksten. Det blir for mye agresjon i blikket, til at ''I fear'' passer helt inn. Men samtidig så tror jeg du er inne på noe... Får la det synke litt og komme tilbake om noen timer....

MVH Torgeir
Eli L.
Liker bildet jeg! Teksten også. Men du ser ikke redd nok ut. Tror kanskje teksten burde plasseres litt lengere ned for mer dynamikk i bildet. Og hva med ansiktet i sort hvit - tror det hadde passet bokstavene/budskap bedre.
Peter H.
Vel, modellkritikk er vel en del av billedkritikken skulle jeg tro. Har sett gjennom alle bildene og synes det er mye bra, men litt kjedelig å se det samme ansiktet hele tiden.
-peter-
Janne Cesilie J.
Takker for konstruktive tilbakemeldinger!
Flott!!! Hjelper meg masse!!!!!!!!!!!!!!
Må nok prøve og feIIe litt mer med text,
derfor er det genialt med foto.no! Masse gode råd!
Peter: Tenk på meg som som må se meg selv i speilet hver dag ;) hehehe! Man tager hva man haver!;)
Marius J.
ps: stiller opp jeg Janne (men det vet du !);-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu