Haust ved Vråvatn
Utstyr
  • Nikon D300
  • Nikkor 70 - 300
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger115
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_501613} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Roar K.

Herlige farger og lys. Hadde du kunnet veksle inn alt gullet i det krusete vann hadde du blitt rik. Kanskje blir jeg optisk lurt av det fargerike lauvskogområdet til venstre som heller diagonalt ned mot venstre når jeg føler bildet ørlite venstretungt noe en fotograf ikke alltid kan gjøre noe med. Maler'ne kan. Olav Vågen, en telemarksmaler jeg hadde som lærer på Nansenskolen og malte mest natur abstrakt ville nok balansert med å sette inn noe til høyre. Skal pirke litt unødig her også: Ville tatt 2 mm av venstresiden grunnet et smalt vertikalt felt som ligger helt inn til bildekant. Bare en pirkepinne som meg som nevner slik kanskje?

Roar
Nils G.

Et nydelig høstbilde. Synes det gjør seg svært godt i det formatet du har valgt. Roar's kommentar er fulldekkende (og vel så det) også for mitt syn.

Nils
Alf B.

Flott og stemningsfylt høstbilde med flotte farger, liker formatet og lyset i bildet.

alf
Walter S.

Nydelig høstpanorama som har alle ingredienser av et godt bilde. Prikken over i'en er de 2 løvtrærne med "lys i luggen", opp i bakken bak hovedhuset (da bør man se bildet i Fullskjermvisning og ha på sort bakgrund, for å nyte dét synet skikkelig!).


Mvh
Walter
Avsluttet .

Skikkelig flott dette vinterbildet med flott lys og vakre farger!

mvh tove
Solvår B.

Et flott høstbilde med vakkert lys og fin speiling.
: ) Solvår
Harald N.

Takk for kommentarar. Bare fortsett å pirke Roar, det set eg pris på, eg tek det som eit godt tegn at du pirkar på detaljer, då er vel ikkje resten så verst og eg prøver å sjerpe meg meir til neste gong.

Mvh Harald
tor åge s.

Flott panorama med herlig lys.... Enig med Walter ang. prikken over i`en...


mvh totto
Avsluttet .

Jeg slutter å pirke. Det er mange som ikke tåler pirk og sletter sine bilder straks jeg setter fingeren på noe.
Fint bilde, er vel en gjenganger som jeg også skal bruke i fremtiden.
Sorry at det kom her Harald, men jeg blir skikkelig skuffet når folk som har fått litt pes, sletter sine bilder etterpå, ikke sant totto?
Hva er vitsen med å være her på galleriet?

mvh arild
Harald N.

Takk til Tor Åge og Arild. Arild du må ikkje slutte å pirke på mine bilete, det er av det ein lærer å sjå. av. Eg har vore veldig aktiv på Flicker, det er moreo med kontakt over heile verden, men alt der skal vere så positivt. Eg har skjerpa meg etter at eg byrja på dotten, men det er ting ein ikkje ser så lett slølv.

Mvh Harald
Dirk R.

det er virkelig flott Harald! finner ingenting å pirke på, det er bare bra :-)
hilsen dirk
tove j.

Likte utsnittet og formatet. Et fint bilde. Mvh tove
Vegard L.

Flott panorama-bilde. Flotte farger og fin speiling. Når det gjelder den tekniske siden så er det nok ikke 100%. Vet ikke om det skyldes croppingen, men briljansen mangler. Det er mulig at du ville fått bildet bedre ved å tatt flere bilder ved siden hverandre og sydd de sammen med et egnet dataprogram. :-)
Vegard
Harald N.

Takk til Dirk, Tove og Vegard. Det kan hende det Vegard, eg har ikkje laga panoramabilete med å sy saman fleire eksponeringar ennå, eg må vel prøve det, for det er vel det som skal til.

Mvh Harald
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu