Duo
Bildet inngår i albumet Rundt huset mitt:-) - Nå begynner det jo å spire og gro rundt oss. Tenkte jeg skulle bruke mindre tid i marka og mere tid rundt huset mitt. Vi får se hva det bringer.
Utstyr
  • Nikon D100
  • Nikon AF Micro 105mm
  • Brennvidde105mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger285
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_50176} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Steinulf L.

Svært vakkert. En ørliten tanke for skarpt lys på den nærmeste, eller er det min skjerm? Flott komp. Harmonisk og fint bilde.
Eirik H.

Pent portrett. Ville kanskje ha fjerna dei grå felta til høgre, men på den andre sida gjer dei bakgrunnen struktur. Synest det er bra at du lar det være litt luft på høgre sida.
Stig S.

Vakkert! Fremre blomst trer fint fre, m.a.o. helt fint belyst. Lurer på om jeg ville hatt med øøørlite mer på v. side, kanskje litt trangt??? Uansett: flott!

--stig--
Anne-Cecilie Wendelborg H.

'Flekkene'' er nevnt,
ellers et lekkert blomsterbilde.
Fin komp. :-)
Rune N.

Enkelt og stilfullt!

mvh
Rune
Lars Olav T.

Veldig enig med RGN: Enkelt og stilfullt, rett og slett. Får virkelig lyst på et makro-objektiv når man ser på bildene her for tiden.

Mvh. Lars Olav
Truls S.

Nydelig bilde dette her! Macro objektivet ser ut til å være en god investering!

Enig med SL ang. lyset på den nærmeste, ellers et vakkert bilde!

Gratulerer.

truls
monica p.

Bare en ting å si her:NYDELIG
Mvh Monica:o)
Yngve H.

Stilfult komp og lys.
Virkelig vakkert bilde.

Yngve
Nils B.

Enkelt og rent er greit her, men er at det mangler litt på skarpheten og at jeg hadde ønsket litt mer detaljer i det absolutt guleste. Punktet du har valgt og stille skarpt på synes jeg (det er bare min mening) er at du hadde øket inntensiteten i bildet om du hadde valgt tuppen på blomsten. Men helt ok som det første med den linsa.
mvh Nils
Vegard E.

Utrolige farger! Tror du må rydde opp litt i bakgrunnen din...ser godt hvor du har vært og fikset i de mørkeste partiene.
Terje G.

Alt i alt et veldig brukbart blomsterbilde. Jeg ville foreslaatt aa separere de to blomstene.

Regner med motivasjonen er paa topp med nytt utstyr ;)

Staa paa.....

Terje
Espen G.

Bra komp og teknikk (bortsett fra nevnte flekker og DoF). Har ikke så god skjerm her jeg sitter så jeg stoler på kommentarene over her hva angår flekker og støy. Ville prøvd å ''tippe'' blomstene noe oppover slik at de ligger mer (men ikke helt) vannrett, slik at formatet fremheves mer og samme slengen skilt blomstene en tanke.

eg
Jostein M.

Takker for kommentarer. Første bilde med ny linse. Flekkene som en del av dere nevner ser jeg ikke på min skjerm foruten de to helt til høyre. Disse valgte jeg å ta med da jeg følte de var med på å heve bildet. Om det er riktig er jeg blitt mer og mer usikker på hehehe. Igjen takk for kommentarer. Kommentarene er med og øker fotogleden og gir inspirasjon til videre arbeid.
Mvh
Jostein
Tarjei Ekenes K.

fin form og farge her.

litt usikker på balansen i utsnittet

:-D ! son tarjeiav !
Avsluttet .

Veldig fint, Jostein. Kanskje litt statisk og ubalansert komposisjon. Ville forsøkt meg på en frekkismed den bakgrunnen.

Grattis med ny macro.

-k
Tom E. F.

Lekkert bilde! Litt ''diffust'' - men jeg likte det godt.
(De omtalte flekkene så jeg på arbeidsskjermen, men ikke her hjemme på en god trinitron).
mvh Tom
Arnt Ove J.

Pent bilde. God komposisjon, men savner litt mer skarphet. Blender 4,5 gir minimal dybdeskarphet, kanskje du hadde oppnådd noe mer detaljer ved å stenge igjen et par trinn (men fremdeles beholdet det litt diffuse /mystiske i bildet). Ser noen få lyse felter i høyre del av bildet, synes ikke de er forstyrrende. De som ser mye i den sorte bakgrunnen har satt skjermen sin for lyst.

mvh
Arnt Ove
Ketil K.

Flott fargekombinasjon i gult og sort. Nydelig komponert, fritt for forstyrrende elementer.
kai j.

Lekker komp og farger.
Frank W. G.

Lekkert dette her.

Frank
John G.

På min skjerm ser jeg ingen lyse flekker.
Pent bilde. Fint i fullscreen. Litt trangt på venstre side. Dessuten kunne jeg tenkt meg de to hovedrolleinnehaverne litt mer adskilt.
John :-)
Jytte K.

hej
flot og velkomponeret billede, men jeg synes det er lidt synd med den hvide kant, kunne den ikke godt have været gul i stedet for?
mvh
Jytte
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu