Årets siste dag på fjellet.
Utstyr
  • Nikon D300
  • Nikkor 14-24mm 1:2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger67
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_504446} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Frank A.

Dette ble fint med skinnet i veggen og haresporene i snøen.Synes utsnittet var bra og balansen sitter også. Flott vinterstemning. Godt nyttår!
mvh FrankA
Roar K.

Den utbrente sola ble kanskje litt dominerende, men ikke lett å dempe uten at det blir synlig at man har tuklet. Ellers er her jo fin struktur på snøen i motlyset. Baksiden av hytta kunne kanskje ha vært lyst opp en tanke separat for å få fram litt mer konturer.Treet som stikker opp over taket kunne muligens med fordel vært klonet bort da den trekker litt ufortjent oppmerksomhet. Men mine pirkerier til tross så er det et fint naturbilde du presenterer.

Roar
kjersti R.

Takk for tilbakemeldinger.Fint med konstruktiv kritikk, det er det jeg lærer av. Samtidig veldig hyggelig når det er noe positivt også.
Avsluttet .

Ett nydeligt foto det här Kjersti :)Förutom den utbrente solen och solflekken i nedkanten av hytta.Ett polariseringsfilter på kameran hadde nok bergat bildet från det :)Eller är det en härlig kameravinkel du tagit fotografiet ifrån,och kompositionen sitter.Och ett härligt gnister i snön.Ett nydeligt foto ellers Kjersti :-)))))
MVH Torbjörn
kjersti R.

Tusen takk, veldig hyggelig med tilbakemelding
Roger K.

Hei Kjersti og takker for kommentar til mitt bilde. Godt nytår til deg!
Her har du gjort det vanskelig for deg selv med lyset. Direkte mot sol er ingen enkel sak om en ikke bruker flere eksponeringer. Her blir det en liten kompromi og synes du har valgt bra med å fremheve forgrunn. Plassering av bildematerialet e jo valgt med omhu og synes du har gjort jobben der. Kanskje en liten oppjustering av lyset på hytta har gjort seg, men kommer jo an på hviken skjerm det vises på da. At det kommer inn dyrespor som leder utover e jo bare en liten lekkerbisk.
Mvh Roger
tove j.

Nydelig vinterstemning i bildet. Fikk lyst på en tur. Mvh tove
Lars Ivarson F.

vakkert postkort dette..likte måten du vekslar mellom lys og skugge..dei fine teikningane isnøen..refleksen burde du ha klona bort..fint utsnitt..gromt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu