Romsdal
Utstyr
  • Mamiya
  • -
  • Brennvidde43mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger100
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_5047} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Tom Just O.

Et skikkelig godt naturbilde. Fra forgrunn til bakgrunn.
Skulle likt å vite litt om hva slags film du har brukt,
scannemetode osv.
Terje L.

Filmen er Velvia som jeg bruker med litt blandet resultat. Er litt ambivalent i synet på denne filmen som til tider gir litt vel sterke farger etter min smak, men med digital behandling er jo dette enkelt å korrigere.

Bildet er scannet direkte fra sliden med en Agfa Duoscan på 2000 dpi. Toner og kontrast er tilnærmet lik orginalen, og komprimert fra 77 Mb tiff. til jpg. for visning på skjermen.

Hyggelig at du likte bildet som jeg faktisk slet litt for å og ta (ruslet blandt kyr og mygg i området en god stund for å finne en god posisjon).

TL

Avsluttet .

Får mig osökt att tänka på en indianfilm..nybyggarna kommer i dalen och plötsligt står det indianer på alla bergskammar..bilden...är medium sevärd,fint djup..
mvh/Gunte..
Arnstein P. F.

Bildet har en form for ''maleriskt'' preg over seg. Utrolig flotte grønn farger, en kjempegod dybdevirkning og skarphet. Ser faktisk godt ''Stabben'' der oppe på eggen. ''Kan ikke se at myggen fikk være med'
Aleksander J.

Jeg synes velvia´n kommer til sin rett her.
77 mb??
Torbjørn V.

Vakkert! Flott bilde!

:-)
Carsten A.

Et standard Mamiya67 opptak er 56x69.8 mm, med 2000 ppi skal dette gi ca. 24 mill piksler, som svarer til en 8-bits fil på ca. 70Mb.

Fint bilde, men jeg syns nok likevel at grønnfargen er noe vel (velvia?)mettet. Litt smårotet i forgrunnen (en liten kvist). Noe av det andre rotet på haugen går det vel an å rydde på i etterkant.
MVH CA
Aleksander J.

Åja, jeg glemte det store formatet.
Mats N.

Fin scen väl uppfångad! Härligt djup i bilden som jag tycker har mkt bra komposition. Undrar hur den skulle blitt m. Ektachrome EC 100...
Det ''rot'' som finns här är inte värre än att det understryker bildens karaktär av dokument, utan att förta dess mer estetiska värden, vilka får plus från mej.

MVH/Mats N.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu