• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-01-05 18:37:50
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2011-01-05 18:39:21
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger201
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_504886} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Wilko J.
Et foto som tiltrekker meg. Barn som leker, en bit av en benk...akkurat nok, lurte på å ta den bort men det var fint slik...et ellement som må være der..bra at det går nedover i bakgrunnen...gir mening med akinga. Kunne tenke meg litt mer kontrast..men ellers et herlig foto.

Mvh Wilko
Anne Ø.
Liker elementene som er med her, omgivelsene gies
passe oppmerksomhet til å få fokus på barna i lek.Fint at glimt av hus, gjerde, er noe dusere i tone. Noen ville kanskje automatisk fjernet krakken, men du har den med, bra. Igjen litt av omgivelser som ikke tar fokus bort fra barna. Liker og at vi tydelig ser at dette er en bakke.
Grenene gir en fin ramme. Har ikke noe å komme med som i mine øyne kunne vært endret.
Liker dette.
Olav Ø.
Fint bilde, men jeg ville beskjære hardt, slik at bare barna var på bildet. Ikke noe annet. Det er fint med bevegelsene til ungene.

mvh. olav
Anders G.
Det første som slår meg er den ekstreme kontrasten mellom utbrent snø og mørke barn. Men etter å ha sett litt på bildet passer det hele sammen riktig så bra. Mye skyldes grenene som titter ned i toppen og skaper en mer tilstedeværende ramme. God bevegelse i barna hever bildet. Synes benken til venstre kunne vært klonet bort. Synes definitivt ikke bildet skulle vært beskjært tettere.
Roger H.
Takker så mye for fin kritikk og innspill. Forsjellige meninger, det er bra.

Takk igjen dere fire.

Roger.
Espen S.
Fint, fortellende bilde fra en akebakke i bymiljø - en park. Gjerdet må med for å antyde hva slags miljø vi er i, og greinene gir fin innramming. Jeg ville gjerne hatt med litt mer på venstre kant, om det var elementer som kunne gitt en liten innramming der også.

mvh
Espen
Ivan H.
Hei,

Et bilde som spiller litt på det forrige, i og med at det er barn i snø som hovedmotiv, gjengitt med harde kontraster.
Jeg synes du har komponert bildet bra, med tanke på innramming i topp, barna og konturene i snøen i bunn. Det jeg er usikker på er benken til venstre. Den tar mye fokus for meg, og minner meg på at dette ikke er en bakke, men flatt. Gjerdet i topp viser også dette, men trenger bildet flere tips? (om du forstår)

Liker det kvadratiske formatet, ingen kutt.

En annen ting så hadde det vært interessant å fortsatt med samme harde kontrast som i forrige bilde, som i en serie med samme behandling.

:ivan
Roger H.
Espen, originalnegativet har noe mer å gå på. Dette er et utsnitt overført til planfilm (arkfilm). Jeg kunne vel lagt ut en V2 selv om det ikke er min greie. Skal se hva jeg får til.

Ivan, selv om det står en benk der er det en liten bakke til høyre. Det kommer antagelig ikke så tydelig frem her. Samme kontrast og utførelse som forrige bildet blir vanskelig da negativet der er overført til Kodalith som er en grafisk strekfilm. Tror ikke den lages lenger. Jeg forstår hva du mener.

Takker så mye for konstruktiv kritikk.

Roger
Avsluttet .
Jeg vet, at du vet, dette treffer meg alltid. Benken i kanten har mye å tilføre det helhetlige inntrykket i bildet, så den er bare nødt for å være med slik.
Igjen et meget bra bilde, og jeg er snart tom for superlativer og har ikke noe mere konstruktivt å komme med, annet at det er et likanes bilde.

mvh arild
Roger H.
Takker så mye Arild, bra du likte benken. Legger ut et par versjoner til for å de hvordan det går.

Roger
Espen S.
I versjon 2 synes jeg trærne tar for mye oppmerksomhet. Versjon 3 derimot synes jeg er spennende. Du har fanget ungene i et øyblikk med veldig fortellende kroppsspråk. Versjon 3 spiller enda mer på dette, og her kan jeg være enig med Olav at enda tettere beskjæring med kun ungene som interesseobjekter kan være interessant.n

Mvh
Espen
Anne Ø.
Liker godt v3 her, enkelt, rett på sak.
Liker at grenene vises noe.
Roger H.
Takker så mye Espen og Anne. Var litt i tvil om jeg skulle legge ut flere versjoner, setter pris på at dere likte V3.

Roger
Marit O.
versjon 2 og 3 hadde jeg sansen for Roger,herlige kontraster!
Hadde bilde vært mitt,hadde jeg gått for en kraftig kutt i topp på versjon 2,da træna rammer fint inn barna!

Marit
Roger H.
Takker så mye for forslaget ditt Marit, det har noe for seg hvis man ønsker et renere bilde. setter pris på det.

Roger
Håvard F.
Hei Roger. Liker V1 egentlig godt i kontraster og detaljer. Kanskje ørlite kutt i topp...vekk med gjerdet...
Liker bildet
mvh
Håvard
Roger H.
Takk for at du likte bildet Håvard, og for ...vekk med gjerdet... Mulig det har noe for seg.

Roger
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu