Angst
Litt videre fra skissenivået dere har sett (noen av dere i allefall). Byttet himmel og jobbet mer med detaljer.
Utstyr
  • Olympus Camedia
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger102
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_5051} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Carsten A.

Under arbeid og med fremgang, men neppe ferdig, skulle jeg tro. Ikke helt fornøyd med himmelen, litt mer grå enn rød kanskje?
MVH CA
Tom B.

Could you expand on that, Mr. Arnholm ?
Mener du for mye rød ?
Jeg lurer litt på overflaten på stenen - noen ideer ?
Bildet gir forresten et skarpere inntrykk i originale enn på min foto.no ekjerm.
Carsten A.

Jeg mener at rødfargen i skyen(e) er for mettet, ja, men det er jo ikke sikkert du er enig i det. Kan hende bør skogen være en anelse mer grønn (mer mettet grønn eller en anelse lysere grønn, vet ikke).

Steinen har bra struktur, den likte jeg, men den kunne nok vinne noe på litt unsharp masking. Du har den sikkert isolert, USM gir ellers utilsiktete strukturer ellers i bildet (ja, jeg har testet litt i PS).

Når du forminsker (downsampler) til FOTOdotNO-format, bør du vel som regel kjøre USM filteret *før* du lagrer som JPEG. Downsampling kan medføre en viss softing (ser ihvertfall slik ut), og det motvirker USM-filteret (men forsiktig, forsiktig, bare litt).

For ordens skyld: Jeg legger merke til den respektfulle tiltaleformen, som etter min mening er helt på sin plass. Men jeg undrer litt på om den er faglig begrunnet eller rett og slett bare springer ut av en alminnelig respekt for oss ''senior citizens''?
MVH CA
Geir Joar H.

Jeg vil kalle dette KUNST, ikke angst!! Bra jobba.
Aleksander J.

Jeg må si meg enig med Carsten. Rødfargen er upassende. Altfor voldsom.
Og tja... Hva er definisjonen på ''kunst''?
Carsten A.

Ikke bruk ''Kunst'' som tittel, dårlig forslag. Diskusjon om en visuelt interessant presentasjon er eller ikke er ''kunst'' fører bare ut i tomhet. Dette er gressmatte med sten - noe som også ville være en bedre tittel en ''angst'', som smaker for mye av bruksanvisning etter mitt syn.
MVH CA
Thomas T.

Jaja..plukka rett fra Rene Margritte. Når du gjør det så malerisk, hvorfor ikke bare se på ''originalene'
Tom B.

Jeg er helt enig i at ''angst'' er for mye bruksanvisning. Historien er litt for personlig, men ''angst'' er bare en arbeidstittel. Dette er vel det eneste bildet jeg har laget som heller mot det depressive - jeg håper det blir lenge til neste gang...
Selv om jeg ser endel på kunst, har jeg faktisk ikke sett mye til Magritte - jeg har tittet litt på nettet nå og forstår hva du mener - herlige saker ! Hva som er originaler og hva som er kopier kan vi jo diskutere en annen gang.
Thomas T.

Se forøvrig mitt eget plagiat: bilde nr. 383

Det er to s/h bilder montert sammen og fargelagt..
Jan Rune B.

Synes det ble litt mye her, litt mange farger, dessuten er skjermen min for mørk.
JRB ::)
Carsten A.

Jeg har litt problemer med å forstå hva bildet til Thomas Trötscher har med dette bildet å gjøre. Det bilde TT viser til er så ulikt dette - i enhver henseende - som vel mulig. Det eneste de synes å ha felles er at ingen av dem ble ferdigstilt i opptaksøyeblikket, men det er for svakt.
MVH CA
Tom B.

TT/CA:
Jeg ser absolutt hva TT mener. Begge bildene har det til felles at de er inspirert av (eller tilhører bildene til) surrealistene. Jeg gjør det fordi dette er en bildeverden jeg synes er spennende og gir muligheten for å uttrykke ting/tanker som krever mange ord. Nettopp dette bildet er vel likevel vel så mye et forsøk på å beskrive det en nær venn av meg føler når døden sakte kommer i mot henne. Ikke et forsøk på å gjøre meg viktigere enn jeg er, men sånn er det nå....
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu