Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger183
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_505539} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Inger-Lise S.
Et fint motiv med en effekt jeg har sansen for. Fin inndeling av bildeflaten/ god komposisjon.
Personlig ville jeg hatt bakkelinjen rett, men forstår at du har dine grunner for ditt valg.
Ved første øyekast tolket jeg dette som gravstøtter og en begravelse og fikk litt makabre tanker vedr. den som aker vekk her :)
Et godt bilde.

mvh Inger-Lise
Olav Ø.
Artig bilde. Artig svart-hvitt. Særlig den lille akeren kommer fint med, med smil om munnen.

mvh. olav
Rita H.
Morsomt bilde som føyer seg fint inn i serien din med akende barn.
De to på toppen følger ikke med på barnet - ser ut for å småsludre mens det akende barnet ler og ser rett på deg.
Liker det grafiske preget som er kjennetegnet på disse bildene og komposisjonen er flott.
Burde kanskje ikke ta opp andre bilder her, men i det første bildet var det v3 som etter hvert tiltalte meg mest pga "barten" ble borte:-)

Mvh Rita

Roger H.
Takker så mye for interessante kommentarer. Inger-Lise, jeg forstår hva du mener - men jeg valgte og ikke dele bildet med en rett linje. Takker for det du så i bildet Olav. Rita, fint at du følger med og nevner det første bildet og.

Roger
Arne Henning G.
Har sett på bildet et par ganger, og det jeg tenker er at jeg savner konturer i snøen eller at det er tydeligere at gutten sitter på en kjelke/akebrett.
Gutten som aker er ikke helt overbevisende. Man kan gjette seg til at han aker ut fra positur, men man ser ikke tydelig en kjelke eller akebrett. For meg kan det derfor se ut for at han henger i løse lufta. En tydeligere kjelke og/eller konturer i snøen tror jeg hadde hjulpet. Ellers synes jeg at bildet er fint komponert og har fin balanse.


ketil g.
Grafisk fin greie som tross hard behandling får et budskap i den ene gutten på vei ned akebakken.
Rom for tolkninger.

ketil
Torild H.
Liker det grafiske uttrykket, velbalansert komp., bakketoppline og tre til høgre er hovudliner som gjev dynamisk oppbygging, passer dessutan godt til aktivitet, innhald i bildet.

Er ikkje einig med Arne H.G. om akande gut og tydelighet: Situasjonen er tydelig nok slik eg ser det; snø på tre og vinterklede på alle, samt like "vanlig" som kjelke er rompebrett eller bare renne rett på baken, barns spontanitet, positur seier det meste her. Eit bilde kan oppfattast som -over-tydelig, dvs konsekvensen er at ein fortare kan mista interessen for bildet.
Bra slik det er!
Torild
Arne Henning G.
Det er ikke sikkert jeg er enig med meg selv heller:-) Men jeg lurer på hvordan det hadde vært med litt av konturene i snøen synlige. Liker at bilder ikke er for overtydlige, og det grafiske uttrykket er strålende. Ingen bastante meninger fra meg, bare nysgjerrighet siden bildet i utgangspunktet interesserer meg.
Roger H.
Takker så mye for konstruktiv kritikk Arne. Fint du er innom en gang til og følger med. Jeg har vel ingen forklaring å gi ang. snøen, det for bli opp til betrakteren. Bra du ser rom for tolkninger her Ketil. Takk for at du ser en tydelig situasjon Torild.

Roger
Wilko J.
Spennende behandling. Herlig hard sort/hvit kontrast. Ansiktene blir ett med snøen..tøft. Træet foran var godt komponert inn i feltet samt gutten som kommer mot oss...

Mvh Wilko
Roger H.
Takk for det Wilko, settes pris på.

Roger
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu