Irak-01
Bildet inngår i albumet Irak -
Utstyr
  • Nikon D-50
  • Sigma 18-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger127
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_506642} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Roar K.

Fortellende og godt komponert bilde. Tåka kan kanskje være et symbol på hvordan det iranske folk føler for tiden med et regime som ikke respekterer hverken menneskerettigheter eller annet. Når de forbyr det verdenskjente "Hedda Gabler" av Ibsen som umoralsk sier det ikke bare noe, men mye om regimet.
Men tilbake til bildet der jeg gjorde et forsøk med å kutte alt utenfor og t.o.m. den mørke trekanten som stikker inn fra venstre. Da synes jeg bildekanten blir roligere og renere uten at bildet taper noe som bør være med. Det krever muligens også litt bortkloning av grønne blader langs kanten som blir igjen. Men det er mer en smaksak.

Roar
Kirsten H.

Fin dokumentar. Sjeldent det er bilder fra Irak her. Fargen på jentas jakke er fint blikkfang.
mvh Kirsten
Roar G.

Mur, tåke og betong. Rammen gir stemningen som passer godt. Fargen og livet er mennesket, kanskje et bilde på håp? Sandaler og boblejakke sier også en del. Jeg har sett dette selv. Et flott bilde!

Mvh Roar
Solvår B.

Et fortellende bilde. Irak - er det håp eller håpløst? Vi kan ikke gi opp, men det virker håpløst innimellom. Et bilde som setter igang tankene.
: ) Solvår
Harald N.

God dokumentasjon frå eit land med mykje omveltingar, dette blei ein kontrast til dei vanlege krigsbileta som eg forbind med landet.

Mvh Harald
Avsluttet .

Fortellende og fint bilde..tankevekkende for oss dette!
Mvh
Tove
Gunleik G.

Takker for vennlige kommentarer.

Det kommer en del til fra Irak... Har ikke helt fått grepet på dette stedet enda... :-))
Man an kanskje legge ut serier uten at de må gjennom dette formatet (ikke at jeg ikke setter pris på at folk ser på og kommer med tilbakemeldinger, positive som negative!)
Men det kan bli mye bilder i en serie.

Får tenke og rote litt mer med foto.no først.

Igjen:
Takk

mvh:
Gunleik
Willy K.

Hei. Liker dette bildet godt. God komp, behagelige fargetoner og hovedpersonens grublene uttrykk tilfører også mye. Fint å studere.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu