Stille på fjorden.
En stille søndag ettermiddag ved Mistfjorden. Bildet er tatt ved fergeleiet i Festvåg, hvor ferga går over til Kjerringøy.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-05-20 19:54:18
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2003-05-20 20:04:19
    Versjon #3
Utstyr
  • CANON EOS 500N
  • sigma 28-80mm zoom
  • Blender-
  • FilmtypeSuperia 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger369
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_50677} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Rikard H.

Good colours, but lose the ropes in the foreground.
Ole Kristian A.

Ahh.. vi bor i en herlig landsdel! :)
Herlige farger og fin stemning, men jeg er litt enig med Rikard Hansen at fortøyningstauene kunne vært borte.
Steinulf L.

Ikke sikker på at tauene skal bort. De gir bildet balanse. Synes imidlertid at fjellene på hver side burde lyses opp litt. Muligens scanneren din? Ikke tvil om at det er vakkert i Nord- Norge!
Avsluttet .

Pent bilde. Hadde vært fint å se dette bildet kuttet mellom tauet og skyggen til båten. Hadde sikkert gjort seg i smalere verson også.

Godt jobbet !

Vh Svenn
Jóhann Á.

Hei Kurt!
Først tenkte jeg at det var dumt at alle viktige elementer var samlet på høyre siden. Men, det ble greit å se på etter litt kikking, logisk plassert med tauet og båten som leder inn til odden og fjellet. Et riktig pent bilde!!
Rune N.

Et pent bilde! Tauene hører med, ellers hadde båten ikke hatt noe ''feste'', i mer enn en forstand!

mvh
Rune
Avsluttet .

Synes bildet fikk en helt annen profil i verson2 og 3. Ser bort fra ramma selvfølgelig. Utrolig hva som skjedde når de taua ble borte. Synes bildet fikk et tilsnitt av ensomhet. Meget fint. Det ble rett og slett to forskjellige bilder. Forbausende hvor lite som skal til for å skape store forskjeller noen ganger.
Blikket mitt ble også flyttet fra båten og nærmere horisonten i verson 2. En naturlig ting når et bilde blir smalere. Kjempefint ble det !!

Vh Svenn
Kurt S.

Svenn: Takk for det. Jo du har nok rett, og sant nok, det er ofte ikke de store inngrepene som skal til for å forandre et bilde totalt. Ofte er det også ting man ikke umidellbart ser med egne øyne. Det fine med dottèn her er jo at man kan få bildet vurdert av andre også.
Lykke til videre selv.
mvh Kurt.
Helene E.

Tauene må være med - det leder oss innover i bildet. Et godt bilde. Klare farger. Både båten og fjelltoppen omtrent på samme linje i bildet gir oppmerksomhet omkring dette området i bildet mens det andre er ''kulisser'' - BRA.
Trygve S. A.

Malerisk og bra, Kurt! Det er noe ved bildet som bare roper etter å bli ''maleri''. Håper det er greit at jeg tester ut dette i PS eler liknende?
Om det blir bra skal jeg sende deg resultatet.

Ville kanskje beskjært litt på venstre side (den er litt mørk), og muligens en cm nederst.

Du har sannelig blikk for motiver.
Fred S.

Takk for hyggelig kommentar, Kurt. Det er bare å ''hive seg '' på macro, Kurt, finnes da rikelig med blomsterprakt nordpå. Men det igjen vil jo kanskje bety at det blir mindre av de flotte landskapsbildene dine, du er en mester til å portrettere nordnorsk natur, og dette bildet er intet unntak. Til konas store overraskelse vil jeg nordover i sommer (hun er helgelending, men har hatt problemer med å få meg med når hun skal nordpå), rett og slett fordi jeg har sett så mange flotte Lofotbilder m.m her på dotten at jeg bare må opp dit for å prøve selv.
vh freds
Fred S.

Hei igjen: Ser jeg har fått melding fra deg, men den kommer ikke fram på dot.no siden min. Send den heller direkte til min adresse, og oppgi din egen i mailen.

adressen min: post@freds-commotion.com

vh freds
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu