Der Pepper'n gror
Utstyr
  • Nikon D70S
  • Nikkor AF 18-70
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger97
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_507481} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Heidi N.

Hadde nok trivdes godt der, sammen med pepper`n. :)
Nydelig sted. Litt lav kontrast i bildet, og litt å gå skarpheten. Ellers synes jeg du har valgt en fin kameravinkel og et greit utsnitt.
Heidi
Kirsten H.

Nydelig, men som Heidi sier: litt lite kontrast. Hadde også tatt et kutt i bunnen, det trekker blikket innover i motivet.
mvh Kirsten
Geir F.

Takk for nyttige kommentarer. Når det gjelder lav kontrast: det var opp mot 40 varmegrader og veldig høy luftfuktighet da bildet ble tatt. Alle linser blir dekket av dugg. Har noen erfaring med hvordan det påvirker kontrasten i bildet, eventuelt hva som er det beste botemiddel?
Beste hilsen Geir F.
Kirsten H.

Det har lett for å bli litt lyse bilder når sola er sterk og luftfuktigheten høy. Kjenner godt problemet fra Kreta der jeg tilbringer deler av året. Det beste er å fotografere i RAW og redigere bildet i etterkant. Hvis du ikke liker det, kan du jo prøve med et gråfilter eller kompensere med eksponeringsknappen på kameraet. Det fungerer gjerne bra å ta flere biler med ulike kamerainnstillinger. Lykke til!
Brita S.

Synes speiligene er så vakre at jeg vlle foretrukket et kutt i toppen av bildet for å få fokus mere dit. Vakre farger i speilingene. Og skulle man vært ekstra frekk med kuttinga vile jeg lagt den akkurat der palme stammene begynner- men det ville jo blitt et helt annet bilde. Uavhengig av alle forslag fra min side; et tiltalende bilde. Mvh Brita
Lars Ivarson F.

samd med brita..vil også ha kutta himmelen i toppen..når det hgjeld fargane så kan du prøve ein trippelcocktail av match color, vibrance og contrast..kanskje ei demping av høglysa også..leit, og du skal finne, men eit fint motiv og truleg kan bli heilt flotters
Geir F.

Hjertelig takk til Brita og Lars for konstruktive og gode innspill. Jeg ser at bildet blir bedre med et kutt i toppen. Vil prøve ditt forslag, Lars, om trippelcoctail. Her lærer jeg mye!
Beste hilsen
Geir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu