Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger131
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_507897} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Torild H.
Flott snølandskap, lys- og skuggespel, og ein hund som det levande element. Tykkjer avstanden til hunden er såpass stor at det ikkje er det nære hundeuttrykket som kan vera historien her, men då heller at han i eksponeringsøyeblikket vender om, vil over bakketoppen. Hunden sin plassering er fin i forhold til dei andre elementene.
Tenkte -nja fyrst, men bildet har noe over seg likevel; ei stemning, ei ulming, noko udefinerbart? Så har du vel lykkes...
Torild

Thorbjørn R.
Hundens positur og plassering er bare helt super. Dette fungerer med andre ord meget bra.

Mvh Thorbjørn
Roger H.
Takker så mye Torild og Thorbjørn. Setter stor pris på meninger om bildet.

Roger
tor åge s.
Flott "Rogerbilde" igjen.... Det spennende med dette bildet for meg er bikkja... Den er på en måte vanskelig å plassere... Er den på vei ned? Eller opp? Eller er den midt i en harelos som den har mistet kontakten? Veldig kreativt utsnitt og plassering av bikkja.....


mvh totto
Roger H.
Takk for det du fikk ut av bildet Totto. Settes pris på.

Roger
Olav Ø.
Fint bilde av bikkja i snøen. Litt uskapt? Jeg ville beskjære litt nede, opp til skyggene, slik at kompossisjonen blir bedre. Svart-hvitt er bra.

mvh. olav
Ivan H.
Hei,

Liker skyggene som lager en bevegelse mot høyre, mens trærne har sin oppover. Liker også at trærne er gjengrodd (mørkt gjengitt). Prøver å finne et argument for det, men vanskelig å forklare. Har vel med at det blir mer som enhetlige former, istede for trær. Og det passer med skyggene.

Hunden opplever jeg som akkturatt har sett på eieren sin, og er på vei videre. Noe som hunder gjør, stopper og sjekker og løper videre.

Men, hvorfor fungerer posituren til hunden?
Torild mener at nærheten ikke er godt nok til stede, fordi at hunden er på vei og ikke viser ansiktet sitt. Og litt lang avstand.
Thorbjørn mener at dette er supert, at du har fotografert hunden midt i bevegelsen. Men hvorfor er dette bra? Hvorfor fungerer det?

Jeg tror at det har litt med avstanden å gjøre. Spillet mellom de statiske elementene (trær og skygger) og hunden som er på vei. Hadde dette vært fotografert nærmere, hadde da hunden i bevegelse også blitt statisk?

Olav, du skriver "litt uskarp?"
Hva mener du med det? Er det dumt eller bra at hunden er i bevegelse? (antar at det var den du mente) Og hvorfor?
At hunden er i bevegelse synes jeg er bra, blir en kontrast til de statiske elementene i bildet.
Jeg synes ikke du skal kutte noe som helst. Et kutt i bunn vil gjøre bildet mindre forankret der nede. Da fjerner du skisporene, noe som jeg synes er viktig i komposisjonen der nede.


Jeg liker bildet og håper jeg har klart å begrunne det på en ok måte..

:ivan
Roger H.
Takker for kommentar Olav.

Ivan, setter pris på at du likte bildet og jeg synes du begrunner det godt med med din grundige kommentar. Hunden løp foran meg og to andre en god stund, men jeg så ikke noen eier. Den forsvant ute av syne etter en stund. Jeg fikk bare ett bilde. Jeg kommer ikke til å endre noe.

Roger
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu