Flygende insekt
Litt lek i PS,som jeg synes ble litt dekorativt,minner litt om et insekt med kroppen nede til venstre.Ønsker ærlige tilbakemeldinger.
Utstyr
  • Nikon D300
  • Nikon AF Nikkor 24-120
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger52
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_509767} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Lars Ivarson F.

vakre fargar og form..flotters
Roar K.

Herlige farger. Kunne nok tenkt meg det i enda større format. Lager jo mye slikt sjøl og synes du har lyktes bra her. Siden du kaller det insekt så er jeg litt inne på bortkloning av det røde som henger i en bue inne på det sorte slik at det elementet som det kommer ut fra blir kanskje hodet eller kroppen da jo vingene ofte er overdådige på insekter. Du har også to løse oppe i venstre hjørnet som ikke har noen funksjon i denne sammenheng og burde av den grunn kanskje fjernes de også. Innimellom i de sorte feltene på venstresiden ville jeg ha fjernet alle disse småfragmentene slik at åpningene ble rent sorte.
Blir mye pirk, men du ba om ærlige tilbakemeldinger. Jeg forsøker alltid å rense vekk slikt på mine - ser litt småtteri til høyre her også.
Men når dette er sagt så er det jo ikke meningen du skal kopiere mine noe over 3400 så langt av slikt som dette.

Roar
tor åge s.

Dette ble dekorativt.... Som abstrakt fungerer det fint....


mvh totto
Willy K.

Annerledes og dekorativt, ihvertfall til sitt bruk. Fine farger. Kunne kanskje vært foruten den røde "krøllen" oppe til høyre? Jeg tenker vel så mye på et planteblad, men ser også insektet, ja.
Jarle S.

Tusen takk for at dere ville kommentere dette merkelige bildet mitt.Spesielt takk til Roar for detaljert og grundig vurdering.Ser også at jeg kunne lagt ned enda mere arbeid på å klone bort flere av de forstyrrende røde flekkene,og fått en helt svart bakgrunn for "insektet",som egentlig er bladverk på en palme på solkysten i Spania.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu