En hvitveis til
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-05-25 23:43:43
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger266
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_51019} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Avsluttet .
Og den hvitveisen var helt utrolig fin. Utsnittet er megamaksimalt synes jeg. Vet ikke om jeg tørr å si noe mer jeg...........meget bra gjennomført Øyvind !

Vh Svenn
Lars-Anders M.
Vitsippa eller hvitveis. Men slike er det mange av. Det skall mye till for att man skall legge merke till slike bilder.
Steinulf L.
Nydelig komposisjon! Skal jeg sette fingeren på noe, så er det den lille brune flekken til venstre. Men det er jo slik naturen er. Et bilde man kan se på lenge. Flott bilde!
Odd Arne H.
Enkel og fin komposisjon. Farger og skarpet sitter. Kunne kanskje vært litt mer 'smell i bakgrunnen - himmel?
Fint bilde!

Mvh Odd Arne
Birna R.
hvitveisen har detaljene i orden, men sjelen i bildet glimrer med sitt fravær. mer engasjement fra fotografens side hadde iallefall jeg ønsket.
Øyvind A.
Takk for alle kommentarer så langt.
Odd Arne: Bakgrunnen er en husvegg.
Bjørn: Nei, det er vel ikke alle som har like lett for å besjele sine bilder. Men en får synge med det nebbet en har, og håpe at øvelse gjør mester.
mvh Øyvind
Birna R.
ØA: jeg vet det du sier, men alle må ha noe å strekke seg etter. rakt-på bilder er og forblir tekniske øvelser alene, du må stille deg spørsmålet om hvorfor du tar akkurat dette motivet og på den måten. misforstå ikke, bildet er skarpt og fint og alt det der, men det likner til forveksling så mange andre. (mitt hovedpoeng).

erfaringsmessig blir mange fotointeresserte frustrerte når de omsider har mestret alle tekniske aspekter, men bildene (med stor B) likevel lar vente på seg. det er vanskeligere å lære å se enn å lære å ta.
Øyvind A.
Bjørn: Takk for at du bryr deg. Du har ihvetfall gitt meg en tankevekker i en sein kveldstime.
mvh øyvind
Carsten A.
Absolutt poeng for teknikk, dog med noe trekk for støy.

Billedmessig er jeg enig i at det er svært rett på sak. Nøyaktig hvordan bildet kunne ''besjeles'' skal være usagt, men her er det mye kjedelig bakgrunn som under enhver omstendighet burde vært redusert med beskjæring. Men blomsten satt mer inn i et naturlig bakgrunnsmiljø hadde antakelig vært en langt bedre løsning.
MVH CA
Øyvind A.
Takk for kommentar, Carsten. Jeg liker ofte å ha slike ensartede (''kjedelige'') bakgrunner på mine blomstebilder, jeg. Enten det er en vegg, himmel eller noe annet som skaper ro. Når det gjelder beskjæring, så prøvde jeg litt forskjellig, og kom altså fram til dette.
Hvordan mener du at det burde beskjæres?

mvh Øyvind
Carsten A.
Beskjæring - så mye som mulig uten at det går ut over hovedmotivet. Men det vil altså bare være noe som bare tar bort tomme rom - bildet bør tas omigjen minst med en bakgrunn som gir mere liv.

Jeg syns bakrunner av denne typen ikke passer særlig bra, er du av enn annen mening så har vi konstatert at vi ikke har samme syn på akkurat det punktet.
MVH CA
Jostein M.
Rent og vakkert. Dette kan du virkelig. Kan være enig med CA i at en annen bakgrunn ville hevet bildet.
Mvh
Jostein
Tom A. T.
Pen hvitveis mot en ren og grei bakgrunn, men jeg syntes allikevel det mangler litt på harmonien. Syntes kanskje bildet er litt ''støyende'' komponert/beskjært. Hvitveis kan være en aldri så liten utfordring for en fotograf. Det er i alle fall min erfaring.
mvh Tom T
Tom E. F.
Flott nærbilde av vakker vårblomst!
Drister meg til et beskjæringsforslag: Kutt toppen og venstrekanten slik at du sitter igjen med noe slikt som 660 x 520 piksler. Slik jeg ser det: Støvbærere har du nok av, og bladet til høyre er med på å gjøre bildet mer spennende.
mvh Tom E. F.
Øyvind A.
Takk for alle konstruktive bidrag.
Ny versjon lagt inn ihht forslag fra Tom E. F.
mvh Øyvind
Steinulf L.
Det ble faktisk mer spennig i versjon nr 2.
Øyvind A.
Jepp. Enig i det. (Takk igjen, Tom)
mvh Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu