• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-02-06 13:36:06
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2011-02-06 23:07:42
    Versjon #3
Utstyr
  • canon500d
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReklame
  • Lastet opp
  • Visninger195
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_510522} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Bjørnar P.
Klar fortelling som spiller på nostalgi mht teknikk og innhold, og kanskje en dose humor også? Kan tenke meg at det ville fungert godt overfor målgruppa, og da må del vel være vellykket som reklamebilde betraktet.
Anne Ø.
Lunt, varmt utrykk som frister til lysten på småkaker til kaffen. Kakene og kvinnen i fokus
her selv om det er mange ting rundt, bra.
Lars F.
Jeg fikk en slik "og far leser avisen" følelse av dette bildet :)

Dersom bildet er planlagt, er det synd med blender og radio i bakgrunnen.

Ellers er det noe galt med typesnittet i teksten. Bokstaven k trekkes ikke riktig sammen med foregående bokstav, og teksten virker brutt i stedet for flytende. C'en i cupcakes burde heller ikke berøre rammen.

Grete F.
Jeg ventet på at noen skulle legge merke til den blenderen:)Bildet var planlagt og er tatt med selvutløser. Kjøkkenet inneholder mye 50-60-70 tallsartikler(inkludert radioen faktisk, den er gammel), men jeg burde selvfølgelig ha fjernet den blenderen.Selv om den ser litt old fashion ut, så eksisterte vel ikke det på den tiden...jeg var faktisk litt usikker på akkurat det..Oppdaget det etterhvert mens jeg tok bilder og fjernet den , men uheldigvis ble de blenderfrie bildene ikke like bra, så da tok jeg sjansen på blenderen og at de kanskje hadde noe slikt på den tiden også. Legger ved ett hvor blenderen er fjernet.Ser også den C`n nå, og skal være enig, det er ganske irriterende å se på i grunn når man først legger merke til det:)

Takk alle sammen som tar seg tid til å kommentere,både negativ og positiv kritikk taes imot med iver til å gjøre det bedre.

Mvh Grete
Lars F.
Blender hadde de nok, men designet var kanskje litt annerledes.

Jeg synes idèen og gjennomføringen er god, men ser jo at det er sinnsykt vanskelig å få til alle detaljer, uten å oppsøke eller konstruere kulisser. Keramisk topp, merkelapp på grytekluthanske, og avtrekksvifte var vel heller ikke vanlig dengang da. Strengt talt burde du jo til og med ha hatt sånn høy 60-talls hårsveis også da.

Jeg tror faktisk jeg vil ta tilbake det med blenderen og heller se på det som en retrovri på dagens kjøkken, og da er alt tillatt.

Takk for at du tåler sterke meninger :)
Bjørnar P.
Versjon 2 mye dårligere i mine øyne, da det er teknisk svakere (veldig hardt lys med utbrente parti) og med en høyreside som virker rotete og drar unødvendig mye oppmerksomhet. I tillegg er kakene mye mindre synlig her, og da faller noe av poenget bort dersom målet er å reklamere for bakevarer.
At det er noen moderne hjelpemidler synlig i en ellers gammeldags setting synes jeg kan være et pluss. Det antyder at tradisjoner holdes i hevd gjennom tidene, og at enkelte ting aldri blir umoderne selv om kanskje hjelpemidlene etter hvert blir det. At gode kaker en en av disse tingene kan i alle fall jeg lett ledes til å tenke etter å ha sett dette bildet, og da er kanskje hensikten oppnådd for fotografen siden bildet er plassert i kategorien "reklame"?
Grete F.
Jeg har faktisk forsøkt meg med litt 60 talls sveis(kanskje ikke helt vellykket) og både kjolen og øredobbene er fra denne tiden. Men du har rett, de hadde sikkert ikke opptrekksvifte og defintivt ikke keramisk topp(som jeg har forsøkt skjule litt med brettet).Gryteklut med merkelapp derimot hadde de nok sikkert da også vil jeg tro, selv om jeg jo ser at jeg burde snudd votten og det hadde vært penere uten den lappen på.Bildet ble i grunn tatt ganske spontant en søndags morgen og planlegingen av detaljer kunne nok definitivt vært mindre spontan og grundigere gjennomført. Du har rett, det er vanskelig (og nok også ganske tidkrevende)å skulle ta det"perfekte" bildet.

Sterke meninger er veldig bra og det er jo det som er med på å videreutvikle en. Fortsett med det!:)
Grete F.
Bjørnar: Jeg er enig i at versjon 2 er dårligere. Det eneste som jeg opplever som bedre med det er at det ser noe "eldre" ut.Synes det er interesant det du sier om moderne hjelpmidler i en gammeldags setting. Har ikke tenkt på det på den måten,spennende synsvinkel. Synes likevel den keramiske toppen"tar kaka" og jeg burde nok skjult denne mere. Blenderen ødelegger ikke i grunn så mye opplevelsen av 60 talls nostalgi for min del heller, da den jo ser litt old fashion ut.
Ellers er jeg glad for å høre at du opplever kakene, og til og med gode kaker, som det store fokus, for ja, det er tross alt ett forsøk på reklamebilde. Cupcakes og det nostalgiske er jo i vinden som aldri før.

Avsluttet .
Dette likte jeg! Drit i blender:)
Nydelig skjønn modell som holder frem kakene.
Skikkelig god følelse i bildet. Som reklame synest jeg det er supert. Modellen er vakker og slank, og jeg tanker at de kakene der kan jeg lett spise, og henne kan jeg like å identifisere meg med. Her er det følelser som skal selges. Troverdig og åpent ansikt! Kjempebra!
Kate
Grete F.
Takk for den fine tilbakemedlingen Kate!Nå ble jeg glad!:)
Jan Erik F.
Synes dette er et fint og hyggelig foto fra kjøkkenet, god stemning. Passende fargefilter til den type bilde. Tenker også god gammel reklame :) Liker best originalen, synes den har mest ro over seg.
Lurer også litt på teksten, noe rart med K`s avstand til resten av teksten, mulig det er fonten som blir slik..

Liker bildet uansett :)

Jan Erik
Grete F.
Takk for det Jan Erik:)Angående den K`n så var det nok bare slik det redigeringsprogrammet jeg valgte var ang mellomrommet mellom disse bokstavene.Men er enig i at er litt irriterende når man først har bitt seg ved det...

:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu