Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger159
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_510655} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Lars F.
Her har jeg vanskelig for å bestemme meg. Er det kult med de skarpe klørne, eller er det frustrende med øyne ute av fokus. Pose eller sekk, liksom.
Odd E. k.
God fokus, der hodet er diffust og ligger noe i bakgrunnen men der labbene ligger fint i fokus og har den fine betydningen, hundens stilling i denne hvilemodusen. Utmerket fremhevet, noe som gjør bildet søtt og betydningsfullt.

Ha en fin fotodag!

Mvh

Odd E.
Olav Ø.
Jeg stussa også litt på fokusen, men synes det funker. Skulle gjerne hatt alt skarpt, men da er vi inne på avansert opptak.

mvh. olav
Avsluttet .
Kjempestilig bilde...flott utsnitt og format!
mvh
tove
Tove H.
Likte dette med fokus på labbene. Litt frustrerende førrst, men liker det bedre og bedre.

Tove
Tove H.
Likte dette med fokus på labbene. Litt frustrerende førrst, men liker det bedre og bedre.

Tove
Thorfinn B.
+ Fokusen er glimrende og selvsagt det som gjør bildet. Som betrakter føler jeg nesten labbene klore på bordkanten mens den gir fra seg de deiligste bromme- og gromlyder. Bevisst bruk av fokus og dybdeskarphet som i dette bildet gir et bilde utenfor de kjedelige A4-bildene, og duverden så meget bedre.

- Litt trangt nede. Skulle gjerne sett noen få ekstra piksler under labbene.

- Litt hardt lys og bakgrunn gir bildet litt vel hard kontrast. (Dalmisspelsen er utfordrene)

- Skulle muligens hatt litt øyekontakt.

Alt i alt. Meget bra...et bilde som skiller seg meget positivt ut...og det først og fremst takket være at midterste autofokuspunkt ikke er benyttet.
Liv F. D.
Tusen takk for kritkk av bildet. Så hyggelig at dere ville legge igjen noen ord.
Jeg har med vilje ikke skrevet noe her, for jeg ønsket så veldig at dere skulle kritisere dette - et bilde jeg var litt spent på responsen på.
Jeg har bevisst valgt fokus på labber og klør, det var så typisk når hun var liten. Sitte sånn for å få viljen sin. Øyne litt tomme og samtidig forventningsfulle - svarte glugger. JEg var litt usikker på om dere ville reagere på flekkene oppe på hodet, de er små og så ute av fokus at det kan se ut som rusk i linsa, men det er altså tegninger i pelsen - og de skal være der.
Ja, det er vanskelig med hvit pels - så det hvite er muligens noe hardt.
TB, jeg hadde dessverre ikke mer å gå på i bånn av bildet.

Igjen, tusen takk for tilbakemeldinger alle sammen - og spsielt for kritikk.


mvh
Liv ")
tor åge s.
Jeg synes dette fungerer utmerket.. Som et ANNERLEDES hundeportrett... Jeg likte umiddelbart utrykket med skarpe klør helt i kanten.. Og for å si det sånn så hadde det ikke fungert like bra med en sort labrador.. Denne rasen har et særpreg som kler dette utrykket godt, og det er IKKE for trangt nede, det er jo det som gjør mye av bildet...


mvh totto
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu