Kong Olav
I Holmenkollen en oktober-kveld i 2000.
<br>
(Dessverre litt lys forgrunn før manipulasjon.)
Bildet inngår i albumet Arkitektur - Bilder av forskjellige typer arkitektur.
Utstyr
  • Olympus C-2500L
  • -
  • Brennvidde9,2mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetStativ
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger147
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_5105} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Mats N.

Fint, om man tar bort den vita pricken till vänster...
MVH/Mats N.
Anders J.

Helt OK, men inget speciellt. Det måste det inte vara heller men jag tittar inte så länge på en sådan här bild.
mvh
Anders
Carsten A.

Nei, jeg syns nok ikke dette var særlig OK. Statuen av ''ski-kongen'' er grei nok, men dette lyset er ikke velvalgt. Forøvrig er dette bare en (nokså dårlig) gjengivelse av et kunstverk laget av en annen enn autor.
MVH CA
Geir Joar H.

Lyset er nøyaktig slik det fremtoner seg en litt smådisig høstkveld der oppe. Gir en noe spesiell og mystisk stemning.
Carsten A.

At ''Lyset er nøyaktig slik det fremtoner seg en litt smådisig høstkveld'' er vel i og for seg ikke noe godt argument for å velge akkurat det lyset. Det er mulig at det gir en mystisk stemning, skjønt det vel kan være delte mening om dette blant dem som har sett denne statuen i samme lys. Uansett er eventuell mystikk ikke videreført i bildet.
MVH CA
Avsluttet .

Vår kjære Olav med fire milloner livvaker, kan ses i alle slags lys - også dette, om ikke mystisk, så hver fall gul(t) - som kongen....hadde bare Haakon kunnet adlyde sin bestefar!!!!
Torbjørn V.

Fordi dette er et bilde av en annens 'kunstverk,' bryter du opphavsrett-loven, kopieringsloven og sikkert en hel drøss andre paragrafer dersom du ikke har tilatelse til å legge det ut!

:-)
Carsten A.

Geir H. skal ta TV's uttalelser med sinnsro, han er totalt på villspor. Det er selvsagt ikke i strid med noen norsk lovbestemmelse å avfotografere statuer o.lign. som er stilt ut der offentligheten har fri adgang. Det samme gjelder offentliggjøring av slike bilder.
MVH CA
Mats N.

Vaddå ''adlyde sin bestefar'' ???
Jan Rune B.

Hunden? foran er noe utydelig, bildet hadde blitt bedre uten, regner med at ''baufil trikset'' kansje er litt uaktuelt her.
JRB ::)
Ann F.

Det er for lyst i forgrunnen i forhold til selve kongens figur, kanskje bedre mer fra siden for jevnere belysning? Hunden er knapt gjenkjennelig.
MN: antar at det med å adlyde bestefar kanskje har noe med den dagsaktuelle forlovelse å gjøre? Haakon er Norges kronprins og Kong Olavs sønnesønn.
Mvh Ann
Mats N.

AF: Jag antog något sån´t men tycker väl att det verkar lite malplacert i en kommentar till denna bild. Greit att de förlovar sej, men det må de väl göra av egen vilja...?
Enig om att främre delen av bilden är aningen för ljus, inte mer än att det går att utstå...;-)
MVH/Mats N.
Torbjørn V.

Jeg er jo alltid på villspor, ifølge noen!

Men kommentaren min var ikke ment fullstendig seriøst--mer som en ''spøkefull'' bemerkning om at man burde være klar over at det er andres arbeid man presenterer!

:-)
Jens L.

TV kan du definere denne/de noen som du her refererer til???
Forøvrig kan en jo spør om hva man skulle gjerdt viss det faktisk var ulovlig å legge ut bilder av andre sine kunstverk,hva da med naturen og mennesker-hvem skulle hatt opphavsretten til de ....GUD.
Geir Joar H.

TV: Jeg skjønte ihvertfall spøken. Synd ikke alle fikk den med seg. Men humor er jo heller ikke kjennetegnet i denne tjenesten, dessverre.
Jens L.

Enig med GH,TV`s humer er god,mer mer mer
Torbjørn V.

Takk for den Geir. Det er godt at noen har litt humor i allefall.

hei Jens--du er aktiv i dag?!?

:-)
Jens L.

Aktiviteten er tiltakende ........
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu