Egypt
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger79
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_510960} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Roar K.

Ser du er ute med eksperimentene dine igjen.
Spennende, men vanskelig å tolke.
Fikk litt lyst til å tenke bilde tæret av tidens tann, men litt usikker.
Når det gjelder det store gule strukturfeltet i ansiktet føler jeg litt skepsis. Men så er det den smaken og baken igjen da. Kanskje er jeg litt for konservativ der. Tenker litt syre i ansiktet som jo har vært menns måte å hevne seg på kvinner i bl.a. Iran uten at jeg vet om dette er brukt i Egypt.
Når dette kommer nå så ligger vel siste dagers hendelser i Egypt og murrer litt i bakhodet. At ansiktet ikke er dekket til kan være en protest og form for krav om mer frihet noe som det ser ut til å ha kostet henne en "båveis" på ene øyet.
Tror jeg stopper der. Kommer ikke lenger.

Roar
Liv F. D.

Hei Ketil,
jeg ser ikke helt tittlen i dette da, men liker det jeg ser likevel. Kreativt laget, i fine farger og effekter.

mvh
Liv ")
Willy K.

Spennende bilde! Fin kontakt med kvinnen, litt mystikk og tilsløring med layers. Kanskje litt mye uro i bildet (tilsiktet i disse dager, re tittel?) så det funker best på litt avstand. Du tok sikkert ikke høyde for at jeg sitter med nesen inni skjermen:-)
Bente S.

Herlig arbeid! Det eneste jeg ville hatt annerledes her er den gule strukturen i ansiktet. Jeg ville heller hatt rolig blå struktur der. Nydelige blåtoner. Flott med det oransje og gule som balanserer alt det blå.
Dette er helt i min smak.
Bente
ketil g.

Takk for kommentarer. Willy: Som sitter med nesen..... Det du påpeker er noe av den problematikken jeg sliter med. Det er en vanskelig balansegang mellom å gjøre det diffuse skarp uten at det fragmenterer på detaljnivå.

ketil
Avsluttet .

Malerisk uttrykk i dette bildet og en aktuell tittel! Liker bildet ditt!
mvh
tove
Willy K.

ketil; jeg tror en del bilder med denne typen etterbehandling er lettere å "finjustere" for en gallerivegg enn for dataskjermen. Men takk for at du deler her, det er spennende å få følge med på dine prosjekter!
Eva Marie P.

Likte godt dette kreative kunstneriske bildet.
Det som forstyrrer synsintrykket mitt er hånden..
blikket mitt dras mot den.
Ellers liker jeg det jeg ser:) et spennende bilde
-epl
Dirk R.

veldig vellykket arbeid synes jeg. tittelen forstår jeg ikke , men bilde er vakkert!
hilsen dirk
Tove H.

Ble jo fint! Men tittelen?

Tove
Per Einar G.

Jeg synes å kunne forstå budskapet ditt her og det heller definitivt etter mine begreper mot frihet og demokrati. Men her vil det nok være delte meninger og tolkninger alt etter religion og ståsted.
Og da er vel egentlig bilde og etterbehandlingen god etter mitt skjønn da det kan skape diskusjon og flere tolkningsmuligheter. Urolighetene der i venstre bakkant av bilde synes også å ha en viss symboleffekt, sammen med det gamle og noe roligere Egypt presentert i høyre kant av bildet...slik jeg ser det.

Mvh
Per E.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu