Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger119
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_511462} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Bjørnar P.
Et bilde som enten er laget for å være appellere til mottakerens fantasi og der enhver tolkning er "riktig", eller en fortelling der senderen har en bestemt tanke bak som han prøver å formidle etter beste evne.
Hva er tilfelle her?
Det jeg mener å se er to damer. En som er vendt mot oss og som er på vei mot oss og ut av bildet, og ei dame som er i silhuett foran et vindu og som ser innover i bildet mot noe jeg ikke kan identifisere på venstre side.
Det appellerer til fantasien, men noen klar og entydig fortelling kan jeg ikke se. Hvorvidt det er en svakhet eller ikke avhenger av hva fotografen ønsker å oppnå.
ketil g.
Hei Bjørnar: Takk for interessant og utfyllende kommentar. Må først si at når jeg jobber med et slikt bilde så er det ofte (veien blir til når du går).... Noen bilder gir meg en klar erindring om hvor veien går. Andre blir til etterhvert og står alene uten en spesiell agenda, men de gir meg noe uten at jeg helt vet hva. Det høres sikkert merkelig ut, men så får bildet stå uten tittel og betrakteren får selv prøve få noe ut av det.

ketil
Avsluttet .
Liker fargene og mystikken..og hvordan du har skapt et bilde med en fin struktur og diffushet!
Mvh
Tove
Olav Ø.
Fint bilde og fin etterbehandling/manipulasjon. Jeg får assossiasjoner til noe japansk? Fin struktur på flata og fint komponert.

mvh. olav
Rita H.
Det er ikke alltid like enkelt å si noe om et bilde, men prøver.
Lurer på om damen på vei ut av bildet er hovedmotivet sammen med hodet til skyggen i midten - det hele gjenspeilet i vinduer, spennende bilde.
Teksturen er flott som alltid.
Den ytterste lyse biten på venstre side kunne kanskje vært fjernet, men det hører muligens også med i helheten?

Mvh Rita
ketil g.
takk for en undrende kommentar. Liker det.

ketil
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu