Mumu-land
Fiksa litt på fargene etter kommentar fra bjørn Rørslett, se forrige versjon her: bilde nr. 7383
RJ
Utstyr
  • Nikon F-301
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger155
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_5115} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Birna R.

Ta nå for all del ikke meg til inntekt for dette!

Synes det om mulig ble enda verre enn første versjon. Det er en skjærende disharmoni i fargetonene her som er lite tiltalende.

Selvsagt er det bra å eksperimentere, men jamen er det tillatt å vurdere resultatet kritisk også.
Ronny J.

Neimen fydda!! Jaja, alle de store kunsterne har slitt hardt mot tøffe kritikere på sin vei mot toppen ;o)
RJ
Carsten A.

RJ: Det gjør de, og du støttes vel av ditt gode humør, kan jeg tro. Men når det er sagt er jeg enig med BR i at både dette og forrige versjon ikke er vellykket, for å si det så pent som mulig. Du har lagt ut langt bedre saker enn dette før!
MVH CA
Ronny J.

Her kommer vel det gamle ''visdomsordet'' ''smaken er som baken'' til nytte. Jeg legger ikke ut et bilde på foto.no som jeg selv synes er stygt. Jeg justerte i første omgang fargene til jeg syntes bildet så bra ut, når så Bjørn Rørslett kom med sine synspunkter prøvde jeg og se bildet utifra hans kommentar. Dermed justerte jeg bildet en gang til, nå synes jeg i værste fall at gresset muligens ble litt i grønneste laget ;o),men bildet er jo en manipulasjon! Motivet fant jeg på Brattestø på Hvaler, lyset og fargene har kommet til i mitt hode, og der er (nesten) alt tillatt.
RJ
Magnus Knutsen B.

Hvorfor ligger dette bildet på Manipulasjon? Å få fram fargene bedre er da vitterlig ikke å manipulere et bilde? Dette skulle vel ha stått under Natur..
Mats N.

Med skarphet & i S/H kunne denne godt hatt noesomhelst for meg att like, men nå...nei.
MVH/Mats N.
Ronny J.

MB: Dette bildet er ikke bare ''justert'' for å få frem fargene bedre, fargene er MANIPULERT! Originalbildet kommer senere ikvell, så kan du/dere se...Kanskje kritikken blir bedre også ;o)
RJ
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu