Blått til lyst
Blått lys forsterker følelsesmessig hjerneaktivitet og synkroniserer døgnrytmen. Får du nok av de blå bølgelengdene? Les hvordan du optimerer din daglige dose.
http://www.forskning.no/artikler/2010/november/269512
Kos dere. :)
Bildet inngår i albumet Forsøk - Her prøver jeg ut ideer, både gode og dårlige. :)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger105
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_513710} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Lars F.

Så "feeling blue" er mer enn bare ett begrep!

Liker "rugletheten" i refleksjonene.
Ottar P.

Flott bilde med herlige farger!
Avsluttet .

Lekkert bilde med flotte fargetoner!!

:)
TCL
Roar K.

Å ha f.eks. blå gardiner og blått sengetøy gir en roligere søvn har jo lenge vært noe man har visst. Hvis blått er noe av det siste du ser husker hjernen dette inn i søvnen.
Likeledes er lilla eller violet om du vil en farge egnet til å roe deg ned hvis du føler deg opphisset eller deprimert. I så måte er en kule av den violette steinen ametyst en meget god ting å ha stående for å ha å se på i nødvendige stunder.

Dette bildet vil nok være godt egnet for et soverom som noe av det siste du ser før du går inn i søvnen. Å male et soverom rødt er noe av det værste man kan gjøre for rødt er en opphissende farge og det er ikke godt å ta med seg inn i søvnen. Da blir den svært urolig.
Dette bildet i f.eks. størrelse 70x50 kan være en god ting å ha på soverommet. Litt usikker på det store hvite feltet, men siden det blå her er dominerende så tror jeg jeg ville forsøkt.
Sjøl har jeg en av mine egne abstrakter i blågrønt og noe lilla med en svak sølvstripe i svak diagonal over på veggen her i størrelse 70x50 som noe av det siste jeg ser før Ole Lukkøye overtar.

Roar
Inger Anne Maritsdotter V.

Ikke før eg er ferdig å kommentere et bilde fra deg, popper det opp et nytt, du har en enorm effektivitet, men det er positivt ment, Venche:)

Likte dette blå behagelige spennende severdige tildels abstrakte bildet,
interessant link du legger ved,
leser med stor interesse Roar sin kommentar, har alltid visst mye av det, men det går likevel fort i glemmeboken:)
Sover selv i et lysbeige rom, med ofte blå/mønstrete/stripete sengetøy, gardinene inneholder faktisk litt rødt i++gult++mer; sånn, nå fikk du vel vite mye mer, enn du strengt tatt hadde lyst å få vite:):)
(Sorry, blei bare så engasjert i Roar`s fine kommentar)

Tenk å hatt dette som et veggtapet da:)(på soverommet:)

Mvh Inger Anne
Kirsten H.

Interessant artikkel, Venche! Ikke nok med det, men blått er også den mest plastiske fargen, tenk på alle bildene som kun inneholder blått. Man får ikke til det samme med rødt eller gult.
Behagelige blåtoner fra deg i dag!
mvh Kirsten
Adrian Dyrhaug G.

Hei Venche!

Et rolig bilde med en fin blåtone og og et passende utsnitt.

Likte bildet godt!

mvh Adrian Grande
Avsluttet .

Myke blåtoner med mye hvitt. Nå leste ikke jeg artikkelen men jeg renger denne dosen med blått er godt på vei for et dagsinntak.

Espen
Avsluttet .

Härliga färgtoner av min favoritfärg Venche :) Flott foto av dig :)
MVH Torbjörn
Dirk R.

takk for linken Venche, interessant. liker også bildet!
hilsen dirk
Tove H.

Må være fra sist jul dette. Interessant om blått..jo, liker bildet av julekulene og grankvisten og dagsdosen med blått :-)

Tove
Inger-Lise S.

Flott bilde, interessant lesing. Oppløftende dette, da det er blå gardiner, bilder og sengetøy både på soverommet hjemme og i vårt 2.hjem, pluss mitt datarom :-)
Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu