I've got my baby
Say no more...

Nå skal det bli mye moro fremover. :)
Bildet inngår i albumet Accessories - Tilbehør i hverdagslivet og ting jeg ikke klarer meg uten. :)
Utstyr
  • Nikon D300s
  • Lensbaby composer
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger414
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_512239} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (30)
Eli S.

Gratulerer med lensbabyen.
Nå blir det nok noen morsomme bilder heretter, tenker jeg.
Mvh Orkdalskjærringa
Stein Adler B.

Artig måte å si/se det på dette, Venche !
Har selv aldri prøvd disse Lens Baby dubedittene, men er fristet, da jeg liker effekten. Som med alt annet, så gjelder det å beherske seg... :-)
Mvh Stein
Solvår B.

Nå vet vi hva vi har i vente. Gratulerer med babyen! Jeg blir jo veldig fristet, men.....
: ) Solvår
Kjell Ivar Ø.

Vi får vel sjå resultatene etter hvert tenker eg.
Lykke til.
Kjell Ivar
Heidi N.

Resultatene lar nok ikke vente på seg. ;)
Lykke til!
Heidi
Maria E.

Gratulerer med babyen :)
Gleder meg til å se resultatene :)

Mvh. Maria
Kolbjørn P.

Grattis Venche, skal bli spennede å se hva du får ut av denne.
mvh Kolbjørn
Kirsten H.

Jeg gleder meg til å se resultatene. Gratulerer!
mvh Kirsten
Gudny Å.

Dette så artig ut. Googlet det da jeg aldri har hørt om det.. Er dette noe du har kjøpt i Norge eller må det bestilles ?

Mvh Gudny som er nysgjerrige :)
Venche J.

Tusen takk for tilbakemeldinger og gratulasjoner dere. :)
Jeg kommer nok ikke skikkelig i siget før jeg er hjemme igjen. Akkurat på er jeg på Jar (Bærum), men hvis jeg finner noen brukbare motiv, da...
Gudny, kjøpt på Japanphoto i Sandvika. Kan også bestilles på deres nettbutikk. Japanphoto var rimeligst i Norge så langt jeg kunne se.
Venche.
Lars Ivarson F.

gratulerer så langt, men fortell , fortell mer
Frode L.

Hei.

Gratulerer, skal bli artig å se ditt neste bilde da, tenker jeg.

Frode.
Gudny Å.

Takk for svar Venche :) Gleder meg til å se bildene dine tatt med denne lensbaby:)
Helge S.

Grattis! Gleder meg til bildene med lensbaby :) Visste ikke om dette en gang.. men søkte opp på google.. Mange muligheter du nå :) *missunnelig her*
anders s.

gratulerer så mye med din nye lille baby:-)
skal bli spennende å se hva du klarer å trylle frem
nå står det iallefall ikke på utstyret:-)
ps håper du ikke får prestasjonsangst nå hehe:-)
mvh anders
John H.

Hei
Ei linse som er i vinden dette. Men linsa er bare redskapet til en god og kerativ fotograf. Gratulerer
Avsluttet .
+7
16 kommentarer på et bilde av en sigma linse, skal jammen si du er kjent på denne nettsiden 'Venche' :D
Lars-Anders M.

Spennende effekt. Men er det ikke like greit å fikse dette i photocshop.
mvh
LAM
Per N.
+9
Henger meg på Audun .
Er det dette vi vil med bildegalleriet ? Synes utvikklingen går i rettning "FEISBUKK"
Kansje på tide å "starte" en egen fotoblogg for private ting og tang ?
Jeg synes vi som brukere av galleriet har et STORT ansvar når det gjelder utvikling og kvalitetssikkring av det som legges ut .
Se bare på hva som har skjedd med Fotopia`s bildegalleri .
Tar gjerne en videre diskusjon om dette temaet på Forum.
Hilsen Per
Venche J.
+2
Tusen takk for tilbakemeldinger dere.
Nå var dette aldri ment å være noe glansbilde for sarte sjeler, men et lite forvarsel om hva som kanskje kommer fra meg fremover.
For meg handler foto om kommunikasjon, glede og utfordringer. Det vil jeg fortsette med uten at jeg på noen som helst måte ødelegger bildegalleriet. FOR, her skal det være høyt undet taket. Blir det ikke det, går vi en trist tid i møte. De som er for seriøse til å tåle slikt får pusle inn på de forskjellige kritikkene. Det finnes tre av dem.
Lensbaby er et spennende lite objektiv der man virkelig kan utfolde seg. OG, det er ikke for nybegynnere som bruker autoknappen på kameraet sitt. Her må alle innstillinger settes manuelt og blenderen faktisk "dyttes" på plass. Slike ting syntes jeg er både spennende og ikke minst utfordrende. Så gjenstår det å se hva jeg kan få til med "babyen".
Lars Anders, det er nå kjekt å kunne få servert effektene uten Photoshop. :)
Audun og Per A. Smil, og verden smiler til dere. ;)
Venche.
Avsluttet .
+7
Mente på ingen måte å være negativ til bildet ditt når jeg skrev den kommentaren, eller deg for den saks skyld, men klarer ikke å holde munnen når jeg ser et 'snapshot' bilde av en linse som får 16 kommentarer, og navnet til en litt mer kjent bruker på nettsiden står listet over det. Grunnen til at jeg først påpeker dette nå er fordi jeg har opplevd det sånn i en god stund på denne nettsiden. Ikke at det er noe galt i det, er flott at brukere kommenterer bildene til andre, men når et 'nytt objektiv' bilde får mer oppmerksomhet enn andre gode og kreative bilder syns jeg det er på tide å si ifra. Siden bildekritikken er så å si dødt, blir galleriet plassen du kan få kritikk eller tilbakemelding på fotoene du tar. Skal ikke spamme bildet ditt lenger, kan heller ta det på forumet hvis noen skulle ha sagt mer.
Lars-Anders M.

Hei Wenche!
Jeg kjøpte en Lensbaby 3G
For noen år siden. Den virket ikke etter mine ønsker. Den var for bra. Bildene ble skarpe og fin. Man måtte jobbe mye for å få til en effekt som man ikke var herre over. Litt tilfeldighetens kunst. I photoschop kan du styre din manipulasjon bedre. Men din Lensbaby er sikkert av en nyere versjon og du kan sikkert få noen fine bilder med hjelp av den Lykke til.
Mvh
LAM
Per N.
+11
Det som irriterer meg kjære Wenche , er at du tar deg den friheten til å gjøre bildegalleiet til ditt sosiale medium. Er du så sosial fotoskrubbsulten så kan du vel lage deg en fotoblogg. Forrige gang så var det brødbaking med ditto oppskrift som var tema , HALLO !! Høyt under taket skal det selvfølgelig være, NÅR DET GJELDER BILDER !!! Vi som brukere har et ansvar også når det gjelder HVA som legges ut. Det er jo ikke sånn at man MÅ legge ut dagens kreativitet bare for at det er mere igjen på ukas kvote .Blir fort side 4 på relativt nyutlagte bilder da. Da er det bedre og opprette en fotoblogg som den faste "meningheten" kan besøke et par ganger i døgnet. Med "menigheten" menes alle de faste som IKKE kritiserer inneholdet i bildet, men som slenger seg på med rosende ord fordi bildet er tatt av noen i nevnte "menighet" ( les.keiserens nye klær kritikk )
Dette er bilder som i mange tilfeller ikke hadde fått særlig mange komentarer, om innsender hadde vært innlogget med et "ukjent" navn.
Jeg har gitt kritikker til bilder tatt av deg før, og har sett glimrende resultater ifra deg .Det er det som jeg synes du skal holde deg til ,det ferdige produkt .Lensbaby er et billigalternativ til Tilt&Shift objektiver og er en morsom sak å jobbe med,men bildegaleriet er vel ikke ment som "bruksanvisning" ? Kan forøvrig legge til at jeg hadde STOR glede av å jobbe med STORformatkamera både 4x5" 5x7" og 8x10" under andre og tredje år i min fotoutdannelse,det var saker det !!
Ha en fortreffelig aften der oppe i nord.
MVH Per Nilsen









Marit O.
+8

Her støtter jeg Per A.Nilsen 100 PROSENT!!
Folkens nå må dere våkne opp litt,kommenter bilder ikke brukere!

Sånt som dette gjør at jeg begynner og bli lei av Foto.no.


mvh Marit
Dirk R.

gratulerer med ny lensbaby Venche :-)
hilsen dirk
Inger-Lise S.

Gratulerer med nytt objektiv! Jeg er sikker på at det kommer mange flotte bilder fra dette etterhvert!
Du er en meget dyktig fotograf, så jeg velger å se bildet slik jeg la ut dårlige bilder av mitt nyinnkjøpte føll, for å vise ham fram ( noe jeg skrev). Men jeg kan forstå reaksjonene.
Nå gir jeg riktignok alltid tilbakemeldinger,( og selvsagt kommentarer til fremmede også), men tror ikke det her er snakk om sarte sjeler. Har reagert som Marit flere ganger, bl.a når ødelagte bilder får kommentarer som "dyktig etterbehandling" m.mer.
Jeg tror de fleste ønsker ærlige kommentarer,- men tror det er tilfeldig at reaksjonen kom under ditt bilde Venche! Vi vet alle at du er meget dyktig teknisk. Og det er helt i orden at du viser oss ditt nye objektiv, som jeg følte det var greit at jeg la ut dårlige bilder av føllet. Sarte sjeler er vel heller de som ikke tåler kritikk, selv om de etterlyser det. (Personlig har jeg sluttet å etterlyse det)
Du har fått mange kommentarer, men det er jo gratulasjoner! Og som sagt tror jeg det er tilfeldig at reaksjonen kommer her.
Det skal bli spennende å se framover!Lykke til med objektivet!

Hilsen Inger-Lise
Inger Anne Maritsdotter V.
+5
Ser det har oppstått diskusjon under dette bildet.

For det første vil eg gratulere deg med din nye "baby"; det er et spennende verktøy, som det skal bli spennende å følge med på, hva du klarer å trylle fram, frå dette spesielle objektivet.

Eg må dessverre si meg enig med Per A. Nilsen og Marit her.
Og det er ikkje p.g.a. at eg ikkje unner deg denne gleden, eller at eg syns du er ein dårleg fotograf.
Du er så dyktig at du er(for meg) i toppsjiktet, blant fotografene, på foto.no.

Det har dessverre, oppstått en "menighet" på BG på foto.no, og bare for å ha dette klart; det er ikkje p.g.a. ev. misunnelse, at eg kjem med denne kommentaren; sjøl om det nok sikkert er nokon som vil tru det.

Det som ergrer meg, er det same som Marit her seier i sin kommentar; nemleg at det er bilder vi kommenterer, og ikkje fotografer.
Selvfølgelig vil det oppstå "klikker" og "vennskap" mellom dei ulike fotografer.
Eg syns berre det er urettferdig at så mange gode bilder på BG og forsåvidt på BK også, blir totalt oversett, bare fordi at vedkommende ikkje er "medlem av gjengen".
No vil kanskje du, og mulig fleire andre hevde at denne debatten høyrer heime i forumet, men nettopp p.g.a. at dette bildet vart lagt ut i BG, og den debatten oppsto, under bildet; så ville eg sei kva eg meiner, nettopp under bildet.

Mvh Inger Anne

Venche J.
+1
Her går jeg stille i dørene Inger Anne. Du må ikke kaste bensin på bålet. :)
OG, bare for å ha sagt det. Jeg kommenterer bilder, men går ikka av veien for å synge i kor med de andre når jeg kommer langt nede i køen.
Jeg har ikke en gang snev av dårlig samvittighet, og jeg vet hva jeg kan, men så sporer jeg av noen ganger. :)
Venche.
Avsluttet .

Nå nå. Jeg synes ikke dere skal blande dere oppi andres saker.
Venche er i sin fulle rett til å gjøre hva hun vil. Hun er en av de beste fotografene her inne som virkelig bidrar. Alle andre "gode" fotografer har tatt halen mellom beina og stukket av gårde for lenge siden. Man kan finne dem igjen på forumet. Jeg synes det er synd at dere gyver løs på Venche her. Hun bidrar sterkt, hun liker det hun gjør, ellers hadde hun ikke gjort det.
Og så høster man alltid som man sår. Jeg synes ikke synd på dem som ikke for kommentarer. De må selv gjøre sitt for å komme i en slik posisjon som mange av oss er kommet i.

Stå på Venche, ikke bry deg om slikt. Slikt dukker opp av og til, rett og slett pga. misunnelse. Kun misunnelse. Joda, jeg har fått høre det samme under mine bilder som du får her. Da henviser jeg dem til statistikk, om både seg selv og andre.

Grattis med baby.

Selv hadde jeg ikke tenkt å skrive noe under dette bilde. Det er liksom bare en tilstand, og fullt lovlig å vise frem nyervervelse.

Så for dem blogge seg ihæl dem som vil. Det er meget synd at så mange bruker så mye tid på blogging. Den tiden kunne de brukt til å kommentere bilder i stedenfor. Igjen, man høster som man sår.

mvh arild
Solvår B.
+1
Nettopp hjemkommet fra ferie, kan jeg ikke dy meg. Noen ergrer seg over noens bilder. Enkelte har kommentert 5 - 14 eller 32 bilder (tallene er tatt fra lufta, jeg har ikke sjekket i dag, men gjør det iblant) i løpet av 2,3 eller 4 år. Dotten er bilder OG kommentarer. At noen legger ut et bilde og ikke gidder å gi en kommentar til andre, er eget valg. Kan man stille krav da?
Jeg syntes dotten var veldig intern til å begynne med. "Alle" kjente hverandre. MEN jeg hoppet ut i det. Det tok ikke lang tid før jeg fikk kommentarer og gode råd. Mange råd, nyttige råd. Min læringskurve har vært bratt. Jeg har fått ris også. Heldigvis. Men har jeg spurt om råd, har det alltid vært råd å få.
Jeg fryder meg over dotten, over bildene, kommentarene, over nye venner... men ikke alltid over Drivdalsgubben. :)))
Foto er morsomt, lærerikt, utfordrende. Kommentarene likeså. Og herrlighet så flott at voksne mennesker kan leke.
Stå på videre Venche! Vi trenger ikke alltid være enige, men fotogleden har vi felles!
: ) Solvår
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu