Under jernbanesporet
Utstyr
  • Nikon D90
  • Nikon Nikkor 35mm f1.8G
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger55
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_512386} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Roar K.

Liker godt oppbyggingen av bildet og feltenes plassering i flata. Men har lyst til å kutte noe sånt som 1,7 cm i topp. Det begrunner jeg slik:
Oppe til høyre har du ei linje som går direkte ut i krysset i tillegg til at det ser litt rotete og urolig der. Etter kutt skjæres da et skråjern av øvre ramme, faktisk nr. 2 ovenfra av ei rekke under en diagonal av 5 planker. Da får du et sort felt i hjørnet oppe til høyre og det blir roligere. I øvre venstre får du da et lite svart felt som kanskje like godt kunne klones vekk. Det store grå feltet som dominerer bildet vil da gå rent ut på øvre ramme.
For å se og bedømme kan du jo bare scrolle opp, dekke til å se hva du sjøl synes.
Nå er jeg jo alltid ute etter å se hvilke muligheter som finnes i slike komposisjoner, men det er jo ikke sikkert du er enig med meg. Det er jo bare et forslag.

Roar
Walter S.

Perfekt HDR! Slik skal det gjøres. Sterk solskinn på snø samt dyp skygge under broa, og likevel er det detaljer i både lyse og mørke partier. Flott struktur på natursteinspillarene til høyre. Du er modig som ser muligheter i slik et virvar av objekter og linjer.

Flott levert, Svein!

Mvh
Walter
Svein L.

Roar: Jeg er også interessert i utsnitt og komp og satt en stund med dette bildet og tenkte hvor jeg skulle klippe. Bildet er i utgangspunkt 4 ganger større satt sammen av flere bilder, men valgte tilslutt å croppe og heller fokusere på detaljene rundt konstruksjonen. Vil helst unngå å croppe for mye på toppen da jeg synes detaljene under sporet var mest interessant.

Walter: Takk, det var veldig hyggelig tilbakemelding, photmatix pro bruker å gjøre en god jobb. La egentlig merke til detaljene i pillarene under etterbehandlingen og mente de burde være fokuset i bildet.
Walter S.

Aha, Photomatix Pro!
Etter min erfaring så har photomatix lett for å produsere støy i undereksponerte områder. Bruker derfor selv DP-HDR. Har du DeNoiset / renset deler av bildet i etterkant av ToneMappingen?

Mvh
Walter
Svein L.

Synes også Photomatix har tendens til å støye endel så jeg skal sjekke ut Dp-HDR. Jeg huket av på reduce noise før tonemappingen hvis det er det du mente?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu