Hei
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger90
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_512976} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Øyvind B.

Fint gatefotografi, og bra komposisjon. Er det et menneske kledd ut som statue, eller er det en ordentlig statue? Skal jeg pirke på noe så må det være hånda som stikker inn i bildet til venstre, den ville jeg ha fjernet.

Øyvind
Knut Georg F.

Hei
Dette er nok et menneske som tjener sine penger som statue. Takk for kommentaren. Hånda får være der inntil videre:-)
Mvh Knut
Dirk R.

veldig bra sett Knut, hånda på venstre side passer bra synes jeg.
hilsen dirk
Avsluttet .

Et bra fanget øyeblikksbilde, selv om jeg vel kan styre meg for flaggviftende nordmenn i gulldress sånn på generell basis..blir ikke helt fortrolig med bakgrunnen, er den blurret manuelt i PS? Synes den kunne vært litt mer utvisket, ev. skarp som forgrunnen om originalen er det. Ville også ha kuttet hånden til venstre, riktignok er den litt morsom, men den tilfører etter min mening ingenting til bildet, som dreier seg om møtet mellom gutten og statuen.
Knut Georg F.

Takk for tilbakemelding Dirk og Håvard. Tviler sterkt på at dette er en nordmann, snarere en innvandrer på vent uten arbeidstillatelse. Bakgrunnen er ikke spesielt sjarmerende, og ble litt for skarp i orginalopptaket - så litt ps-bluring kom til nødhjelp her. Valgte å ha med den tredje hånden for og tydeliggjøre hvordan man automatisk reagerer på en slik gest.
Mvh Knut
Brita S.

Et fint møte dette du har fanget her- først forstyrrer den venstrehånden meg- så etterhvert synes jeg den tilfører noe- en ekstra liten spenning/inntrykk som jeg synes passer her. Liker nødhjelpen din med bluring for å få det hele mer fokusert mot innholdet. Mvh Brita
Knut Georg F.

Mange takk for fin tilbakemelding Brita.
Ni av ti slike øyeblikk farer forbi, uten at kameraet var der, eller kom i posisjon. Ni av ti slike øyeblikk som fanges av kameraet blir likevel ikke noe å samle på. En utfordrende statistikk:-)
Mvh Knut
tor åge s.

Herlig gjennomført..... Liker utsnittet og hånda til venstre skal selvfølgelig være med......



mvh totto
anders s.

stilig øyeblikksbilde
skulle tro at dem kjente hverandre
et bra bilde av et gyllent øyeblikk:-)
mvh anders
Knut Georg F.

Mange takk for tilbakemeldinger Tor Åge og Anders.
Mvh Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu