Inntrenger
Utstyr
  • Nikon F4
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_515599} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Bjørnar P.
Vanskelig å helt få taket på fortellinga her. Stikkordene dine forteller meg en del, men hvorfor er vedkommende en inntrenger? Hva skjedde før og etter bildet ble tatt? Hvorfor er dama der?
Mulig du ønsker litt "mystikk", men personlig synes jeg bildet hadde tjent på en klarere fortelling, ev supplert med en forklarende tekst i stedet.
Teknisk ikke så bra, da bildet oppleves som noe grått og med en del utbrente parti.
Torgny S.
Nei, jeg syns ikke dette bildet trenger noen forklaring. Det er tydelig at jenta nærmest damen ser på hene som en inntrenger. At hub er et fremmedelement ser man også på de to neste barna. De to siste er uberørt av situasjonen.
Situasjonen er imidlertid at barna (i San Sebastian, La Gomera, venter på et opptog. Denne damen som de tydeligvis ikke kjente, kom og satte seg vedsiden av dem. Alle andre voksne sto. Med andre ord ble det en spesiell situasjon. Som sagt, syns jeg selv at fortellingen ikke er viktig, da uttrykket er så klart. Denne gangen er jeg heller ikke enig i at bildet er grått. Derimot er jeg enig i at de lyse partiene er noe utbrente, men det klarte jeg desverre ikke å dempe uten at det blr grått. Derfor lot jeg det være.

Uansett: Takk for kritikken :-)
Gunnar John C.
Jeg synes heller ikke dette herlige blinkskuddet trenger noen forklaring. Uttrykket og kroppsposituren til den lille jenta til venstre sier alt, og er kostelig fanget i rette øyeblikk. Fine uttrykk i rekken av barneansikter også, med felles blikk på noe vi ikke ser.

Jeg spør meg selv om det kunne blitt en noe strammere, mer rendyrket historie, om du klippet vekk de to barna til høyre? Slik det nå står er det et artig og farverikt barnegeledd - i seg selv en historie - som kanskje tar litt for mye oppmerksomhet vekk fra den herlig uventede dialogen mellom den lille skeptikeren og inntrengeren. De tre første barna bærer godt selve kjernehistorien, og balansen i bildet kunne kanskje tjene på det?

Uansett - et svært sjarmerende bilde, synes jeg.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Torgny S.
Takk til Gunnar!
Jeg skal forsøke det, men jeg tror jeg liker rekka slik den er. legger det inn som alternativ senere.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu