Sandspor
Kamerater av meg som surfer i bakgrunnen.
Utstyr
  • Olympus E10
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger459
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_51707} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Avsluttet .

Elske bare d der bilde, Anders!
Dridbra=) Stå på!!
Trygve F.

Hei Anders,

Sjølvsagt måtte eg bla meg gjennom bileta dine. Alle tre ser eg på som gode. Biletet av Polle er eit fint portrett, og ljossettinga er ok. Du skriv ikkje inn tekniske data om eksponering og bruk av blitz. Det kan du godt gjera. (Du finn oftast all slik informasjon lagra i fila sine eigenskapar). Auga til Polle kan skimtast, men kunne gjerne vore litt tydelegare. Det våte håret gjer biletet liv.

Du har tatt eit portrett av ein surfar (Polle har starta å surfe - går eg ut i fra) utan å gje oss det med t-skeier. Eg må sjølv koma fram til det med å vurdera håret, kleda (ser berre halsen), bakgrunnen (lys). Bakgrunnen kan minna om ei sandstrand. Det er bra, biletet hadde ikkje vore det same om du hadde tatt det i ein skog eller i eit studio. Du seier heller ikkje meir enn det du treng sei. - Less is more!

Kanskje du kunne ha mjuka opp skuggane i andletet med å nytta blitzen som utfylljingsljos?

Håra i auga øydelegg litt - etter mi meining. Men med å flytta på dei øydelegg du noko av spontaniteten og uttrykket i biletet.

Spøkelset er kanskje ditt beste bilete. Eg tippar du hadde litt flaks med dette. Avdi ein person svingar seg i stolpen var det sikkert litt planlagt, men eg fryktar at eksponeringstida di stod på auto. Tek eg feil skal eg vera den fyrste til å beklaga.

Biletet denne kommentaren står under er spanande med tanke på liner. Spora dannar ein interessevekkjande horisontal som leier blikket til surfarane. Teksturen i havet dannar sterk kontrast til den regelmessige sanden. Spora gjer ''kommunikasjon'' mellom dei og hever biletet.

Biletet er noko vel korna i havet. Kanskje det er komprimeringa som er skuld i dette.

Anders R.

Grunnen til at jeg ikke sier så masse om det tekniske på bildene er at fra jeg tok bildene til jeg la dem ut her gikk det en stund, og jeg husker det rett og slett ikke.

Angående spøkelse-greia så er bildet tatt med stativ og en lukkertid på 1.5... dersom jeg ikke husker helt feil. Blenderåpningen er jeg litt mer usikker på. Som sagt, ca. et år siden jeg tok disse bildene nå.
Beklager å måtte ''skuffe'' deg men det var ikke noe auto, nei...

Ellers, tusen takk for bra og positiv tilbakemelding :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu