Skagen etter solnedgang
Utstyr
  • Nikon700 D
  • Nikkor 22-70mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger96
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_517351} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Heidi N.
+1
Du har fanget en vakker solnedgang her. Jeg ville kuttet ganske kraftig i toppen for å få vekk den "urolige" himmelen øverst. Du vil da få en jevnere og finere himmel. Dette vil kanskje egne seg godt som panorama. Bildet heller ganske kraftig til venstre.
Fine farger og fin lys. Synes det er godt eksponert.
Heidi
Liv B.
+1
Ikke helt enig med H. Norum her; synes absolutt den "urolige" himmelen skal med. Den skjeve horisonten kunne f.eks. vært enda skjevere og hadde da passet enda bedre med "trådene" i skyene og bølgene i vannet; ikke nødvendigvis et konkret landskapsbilde, mer linjer og farger.. Hilsen Liv
Nils Henning A.

Takker for innspill. Jeg har mange bilder fra denne kvelden. Bilder med og uten sol.Bilder med en roligere horisont. Jeg valgte å ta med de mørke skyene for å gi bilde mere liv. Kystlinjen fra venste til midt i bilde er horisontal. Fra midten og ut mot høgre stiger den. Hvorfor vet jeg ikke.

Nis Henning
Roar K.
+1
Personlig hadde jeg nok sett at her hadde vært en rett horisont. Hva gjelder kutt oppe kommer det nok litt an på øynene som ser. Jeg scrollet opp og dekket til på forskjellige nivåer, men fant ikke at et kutt høyner bildet. Noen ganger kan det øke dybdefølelsen, men ikke her. Her er den best i presenterte utsnitt.
Herlig fargepalett dette.
Men Skagen ser vi ikke mye til. Kanskje burde du brukt "Sett fra Skagen etter solnedgang" eller noe i den duren?

Roar
Lars Ivarson F.
+1
vakre fargar og lys i fint utsnitt..flotters
Truls L.
+1
Et flott stemningsbilde med flotte farger og en kjempeflott himmel. Syns ikke du skal kutte bort den urolige toppen av bildet. Uten de urolige skyene tror jeg bildet hadde blitt litt kjedelig..... :)

Truls
Ottar P.
+1
Nydelig bilde av en fantastisk solnedgang,
fint lys og vakre farger!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu