Japan
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger131
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_517588} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .
Dette var et bra bilde som beskrivet litt av det som skjer i Japan nå.. skumle ting dette..formatet er fint og etterbehandlingen fremhever det skumle i hele situasjonen!
Mvh
tove
ketil g.
Takk for at du tok deg tid til å kommentere dette.

ketil
Lars-Anders M.
Jeg regner med att bildet ikke er fra Japan, men skall prøve og vise noe av stemningen der nå.
Det er vanskelig å se den for seg. Tror radioaktiviteten Er avgrenset og ikke så farlig enda. Ser du prøver å få frem det med advarsel merket for radioaktiviteten. Vet ikke om det lykkes helt.
Pensjonert Radiograf
Mvh
LAM
Andreas R.
"guernica" format passer seg veldig bra her. Sterk stemmning. Synes dog "radioaktiv" tegnet blir i meste laget.. synes den trekker for mye oppmerksomhet og blir en for hard kontrast på opacity/igjennomsiktigheten i forhold til resten av bildet.
Bjørn David B.
Likte dette, var inne å kikket på bildene dine, og du har mange knallbra manipulasjoner.
Synes du skildrer kaoset, og ikke minst mangfoldet i et katastrofeområde på en svært god måte, og grenene som du har benyttet som overlay fungerer godt mht. å binde elementene sammen på en elegant og troverdig måte. Varselsskiltet for radioaktiv strålefare ville jeg hatt mer integrert i bilde, under laget som binder bildet sammen. Nå mener jeg at du har stemplet bilde som radioaktivt, mens jeg mener stedet er radioaktivt og ikke bilde. Ansiktet til venstre kunne gjerne hatt mer asiatiske trekk siden du styrer bildet til det som skjer i Japan akkurat nå. Litt dill til slutt altså. Men det er jo det vi driver med, er det ikke:-)
ketil g.
Takk for oppløftende og konstruktive kommentarer. Ser nå at varselskiltet er i meste laget påtatt og kommer til å dempe dette i nyere versjoner.

ketil
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu