Farvel
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger115
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_519033} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Anne-Lene K.

Et bra bilde! Etter min smak, ser dette litt for mye ut som et maleri og jeg føler texturen ødelegger litt. Ser også ut som handa kun har tre fingre, og at rosen ikke er helt farget. Ikke misforstå meg, jeg elsker ideen din! Tror bare du kunne gjort det på en litt annen måte, når det gjelder visse ting. Utrolig kreativ idé, som jeg absolutt syns du burde jobbe videre med.

Mvh
Anne-Lene
Per Einar G.

Noen ganger går jo bare alt rett i dass som her :-) positivt ment

Symboleffekten er knall, så får en tolke det som en vil.
At det ser ut som om det bare er 3 fingre gjør ikke meg noe, da det også kan gi en ekstra tokningsmulighet som f.eks alle gode ting trenger ikke nødvendigvis å være 3... ekteskap, forhold om du vil.
Selv din bruk av struktur i dette bilde ble jo meget bra og flisene der bak ble flotte, hva med å kutte ut strukturen på porselenet, eller dempe den kraftig??
Rosen i dette bildet hører med og forsterker intrykket.
Porselenet ser forøvrig ut som om det henger litt på skjeive, bikker litt mot venstre....det irriterer litt, iallefall i første omgang...ting kan jo gå på skjeive..tolke, tolke

Godt jobbet!

Mvh
Per E.
Anne-Lene K.

Må si jeg støtter Per Einar her. God konstruktiv kritikk, som jeg støtter. Ikke akkurat det med tre fingre, men men. Vi kan ikke alle være enige. Prøvde forøvrig ikke å indikere at rosen burde vekk, men at den var litt grønn noen steder, som så feil ut :-)
Igjen, bra bilde!

Mvh
Anne-Lene
ketil g.

Takk for konstruktiv kritikk. Bjørnar: Må bare si at her kommer du fram med flere gode momenter som jeg ikkehar tillagt bildet.
Skal ta med meg dette.

ketil
Tove Mette L.

Iøynefallende og kreativ manipulasjon dette, spesielt, som du er god på !
Roar K.

Har jo sett liknende før. Men dette var virkelig forseggjort. Noen tolkning vil jeg ikke gå inn på for det er allerede gjort utførlig over her.

Roar
ketil g.

Takk for titten Roar.

ketil
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu