Madonna
Iscenesatt oppgaven på skolen
Utstyr
  • canon EOS 500
  • 50mm
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/60s
  • Filmtypesensia 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger1240
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_51949} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (36)
Tomm H.

Fint bilde. Knappene på buksa ikke helt estetisk i mine øyne. Flott uttrykk.
Avsluttet .

Liker bildet,men tror det ville blitt enda bedre enten ved å kutte så ikke buksen synes,eventuelt uten bukse eller noe annet som dekke som f.eks ett laken eller lignende.

Så forøvrig dette bildet i stort format på avsluttningsutstillingen ved fu i oslo.La også da positivt merke til det,da i stort format.
Helt klart ett bilde med potensiale.

MVH RK
Hans E.

Beklager, men hvis dette er det du har å vise til etter ett år på ''fotoskole'' så tror jeg at jeg ville ha vurdert alternativer... Dette bildet er rett og slett håpløst. Det er egentlig så håpløst at det ikke er lett å komme med konstruktiv kritikk, men modellen ser ut til å ha på seg parykk??, en heller kjedelig eller merkelig positur, buksa burde vært kuttet eller dratt litt ned for anledningen. Lyset er kjedelig og flatt og gir ikke noe særlig til noesomhelst.. Madonna var frodig, men her så finnes det ikke lys som gir noe særlig dybde overhodet.. Så beklager igjen, men er dette det du har lært etter ett år, så hadde jeg heller satset på trinn en to og tre på Vågå med Morten Krogvold, du vil mest sannsynlig lære mer der...
Avsluttet .

Bildet har mye positivt fra mitt ståsted: det viser mye av kroppen, det viser et ansikt, og lyset er slett ikke så verst. Om jeg skulle ønske meg noe annerledes, måtte det være litt jevnere lys, og av med buksa - selv om fargen var relativt diskret har jeg en aversjon mot klær på et bilde og en modell som har et nesten klassisk tilsnitt.

Hva ''fotoskole'' angår, er det vel egentlig bare positivt at det fremdeles finnes noen som vil prøve å bli fotografer. Og de fleste berømte fotografer, eksempelvis Petter Hegre, har jo fått pepper så det holder opp gjennom karrieren. Nå holder kritikerne kjeft, gutten klarte å bl anerkjent over en hel verden.

Derfor sier jeg rett og slett lykke til videre!


Hans E.

Sorry Terje og Hilde, skal ikke dra igang noen debatt her, men Terje du viser med all tydelighet at dette har du overhodet ikke greie på... Du skriver jevnere lys?? enda flatere mener du? Hvis du mener at alt et bilde behøver er å vise frem ansikt og kropp, og det ikke spiller noen rolle på hvilken måte så er det ikke bare skivebom men du skyter i feil retning. Bildet heter Madonna, og en ting vet jeg at hvis dette skal være ''den Madonna'' altså ikke vår kjære amerikanske verdens stjerne, så er det full bom. Hendene er skjult, hun ligger på en sort/grå papirbakgrunn, mest sannsynelig er den sort egentlig. Madonna hadde definitivt ikke noen modærne bukser..

Du har heller ikke skjønt hva jeg mener med fotoskole, jeg sier overhodet ikke at det er noe feil å gå på skolen, det jeg sier er at hvis dette er resultatet etter ett års skolegang så bør man vurdere alternativer, eventuellt andre skoler.. Ja det er mulig Petter Hegre er berømt, men jeg tror vel heller at vi skal kalle ham kjent, Ansel Adams er berømt, men det skyldes sikkert bare en begrepsforvirring.

Og selvfølgelig ønsker alle Hilde lykke til videre, sier bare at hun kanskje skulle vurdert alternative skoler...
Hans E.

Morten Krogvold er forøvrig en av to lektorer innen fotografi i Norge såvidt jeg vet..
Eliza A.

Liker utrykket bildet formidler!! Enig i at det burde vært kuttet over buksa.
Til HE: Kommentarene dine er veldig lite konstruktive!! Hvorfor legger du ikke ut egne bilder istedenfor å være så kvass???

Eliza
Hans E.

Eliza

Les det jeg har skrevet en gang til er du snill... Hadde det vært småjusteringer som skulle til så hadde det vært greitt, men jeg påpeker det meste av det jeg mener er feil med bildet, og slik som jeg ser det så er det hittil kun jeg som har kommet med konstruktiv kritikk, og konstruktiv kritikk betyr ikke at man skal si at joa, enig med xxx om det, og slenge litt skit til andre...

Det er ikke et must på foto.no at man skal legge ut bilder for å få lov til å mene noe, og det passer meg veldig bra. Det er ingen som lærer noe av jatting, å si at joa, dette bildet er bra, og ikke noe særlig mer enn det, det kalles jatting. Konstruktiv kritikk er også negativ kritikk, man legger ut bilder her fordi man ønsker tilbakemeldinger, og det har jeg gitt..

Men hva mener du er konstruktiv kritikk da?? din egen kommentar kanskje?
Christer B.

'Det er vanskelig å være beskjeden....'' osv......
Dave S.

Hans, konstruktiv kritikk er kritikk som kan hjelpe den som mottar den å forbedre seg. Når du sier ''Beklager, men hvis dette er det du har å vise til etter ett år på ''fotoskole'' så tror jeg at jeg ville ha vurdert alternativer... '' så er det alt annet en konstruktivt. Det at du starter med å si ''Beklager'' er patetisk ettersom du klart ut i fra teksten din IKKE er lei deg for å lire av deg edder å galle. Det at du ikke ligger ut bilder selv er jo så som så, men da kan du ikke begynne å slenge med leppen som om det ikke skulle være noen morgendag. Stygg fyr.....
Gard B.

jaja, jeg tenkte jeg skulle også prøve meg på litt konstruktiv kritikk.
For det første ville jeg arbeidet med lyssettingen på bildet. Jeg ser bare en lyskilde og den treffer både hardt og i en uheldig vinkel. Jeg ville prøvd og bruke flere lyskilder for og jobbe med og få frem mere form og dybde i bildet.
For det andre er det utrykket i bildet, bildet forteller meg nada. Jeg er usikker på hva du vil vise gjennom bildet , jeg tror jeg ville arbeidet mere med utrykk på modellen og\eller puttet henne i andre omgivelser.
Og til slutt, dra modellen vekk fra bakgrunnen og jobb med lysettingen, da vil du få en sort bakgrunn. Disse papirbakgrunnene gjør seg sjeldent bra når de blir for synelig i bildet.
Jobb videre og stå på :)
Gard B.

PS Hans, jeg tror du er en smule morgengretten i dag. Når man kommer med konstruktiv kritikk kommer man med forslag til forbedring samtidig som man påpeker det som ikke ser bra ut. Selv om jeg er enig med deg i at enkelte kommer med jada joa kritikk så mener jeg at man ikke skal være stygg i språket.
Lars L.

Interessant at du Mr. Endresen kaller posituren her for feil o.s.v.
Og i tillegg referer til sangerinen/artisten Madonna...
At du ikke kjenner igjen denne posituren og tittelen fra Edvard Munchs bilde Madonna sier jo en hel del....
Munch er jo en relativt ukjent og ubetydlig kar i nasjonal og internasjonal kunst sammenheng.... ;-)

Forøvrig synes jeg gjennomføringen er noe mangelfull og da kanskje spesielt lyssettingen, men ideen er ikke dumt å jobb videre med.
Tarjei Ekenes K.

pen modell

utrykket/poseringen hennes er bra

ville prøvd flere vinkler og stillinger med henne
(ikke missforstå)

hardere lys/kontrast ?

er helt enig i at man bør si alt som er bra
og alt som er dårlig med et bilde.

altfor mange som ikke tåler kritikk.

bedre å få det her, enn på utstilling.

men, hans, har du mensen denne uka?

(skjønner poenget ditt,
men synes ikke du er verdens
beste til å ordlegge deg i dag.)
hehe.

:-D ! son tarjeiav !
Hans E.

Dave..

Jo, jeg beklager virkelig, hvis ett menneske har brukt ett år av livet sitt på å studere fotografi og ikke er kommet lenger, så har det vært et bortkastet år.. Dette er så ''simpel'' lyssetting at det strengt tatt ikke burde være mulig etter ett år, men det er ikke sikkert at det er Hilde sin feil, godt mulig at nivået på skolen ikke er bedre. Dette er konstruktivt, jeg kommer også med råd til alternative kursformer, og jeg vet at allerede etter trinn 1 på MKW på Vågå så vil Hilde ta bedre bilder enn dette, det var konstruktivt. At du mener det er patetisk er vel ikke mindre enn patetisk..

Hvis du leser det første innlegget mitt så vil du hvis du besitter den rette mengden intelligens se at det faktisk er konstruktivt, men som jeg sier så er det gjort så mange elementære feil at det ikke er lett å rydde opp i det... En gang i mellom så må man faktisk bare innse at det kanskje er bedre å begynne fra start., men når alt er feil, så er det ikke lett.

Det er typisk norsk å kommentere andres manglende bilder som tegn på at legger man ikke selv ut bilder så er man ikke meningsberettiget, og det er sprøyt, det er ikke mange som lever av foto som legger ut bildene sine her, nivået på dotten har vært diskutert i en årrekke. men hvis du mener at erfarne og profesjonelle fotografers meninger ikke er velkomne, så bør du ta dette opp med red. på foto.no

Og til slutt til deg, edder og galle??? tåpelige kommentarer får vel tåpelige svar, tror du ikke??

Skal være konstruktiv så alle barna her skjønner at jeg er det uten å være negativ...

Det er brukt såvidt jeg kan se en lyskilde, rett ovenifra til modellens høyre side, det er et hardt lys som ikke er særlig flatterende. Sorte papirbakrunner er ikke sorte, men mørke grå, og de skinner som når de blir belyst, dette bør helt klart unngås..

Lyset skal man bruke med forsiktighet, modellen er ikke flatbrystet ser det ut som, ivertfall på den ene siden, det er ikke antydning av skygger eller spill på den andre siden, noe som får henne til å se dønn flat ut, får ikke frem mye feminitet.

Det er ikke antydning til forskjell i lyset, det er kun en hard lyskilde, ikke noe spisslys, utfyllingslys eller noe annet, tror det hadde vært bedre å brukt en softboks med bikube fra en av sidene for ikke å spre lyset over hele flaten, bikuber gir et mer retningsbestemt lys og skaper også mer struktur i overflater, eller som her huden.

Jeg er usikker på om dette skal forestille en skulptur eller lignede,, hvis det er tilfelle så ville jeg som sagt tatt bildet enten liggende på en annen bakgrunn, eller stående, hadde man tatt det stående så kunne man brukt en liten softboks forfra, litt til siden for modellen, en paraply til høyre bakfra justert en blender opp, hadde laget litt høylys over skulder, hode og brystparti, på motsatt side av softboksen så kunne man satt opp en lampe f.eks uten reflektor som kunne vært rettet mot bakgrunnen hvis man ønsket å lyse opp denne, dette ville også kunne gitt et fint lys til både bakgrunn og også på kroppen

Buksen må bort, men istedet for å kutte bildet så ville jeg heller tatt på modellen et eller annet slags stoff, slør etc...


Noe av poenget med lys setting er at man skal etterstrebe en 3D effekt og få litt dybdevirkning, å gå ett år på skole for så å gjøre det man ivertfall ikke skulle ha gjort og som de flesre nybegynnere ville ha gjort, det er bare å beklage.

Var det mer kosntruktivt??

Og Gard, når alt er feil, så er det som jeg skrev ikke lett å komme med forbedringspunkter, det er ikke småjusteringer som må til.... Og å antyde at jeg er morgengretten fordi man ikke slikker en fotograf oppetter ryggen med meningsløst svada, så blir det for dumt for meg.

Hvor jeg er ''stygg i språket'' må du nesten vise meg, for jeg ser det ikke, jeg kaller en spade for en spade, en god norsk tradisjon, smisking og jatting er det ingen som har noe nytte av overhodet.



Hans E.

Lars

Jeg siterer megselv

''altså ikke vår kjære amerikanske verdens stjerne, så er det full bom.''

Jeg ser hva du mener, og hadde noe ganske annet i hodet enn Munch et øyeblikk, men det var altså ikke den amerikanske utgaven jeg var ute etter.. Uansett så er jeg rimelig sikker på at munkern ikke hadde den buksa på sin madonna...:-)

Er også enig i at ideen er noe å jobbe med, men som sagt... bakgrunn og lyset samt buksa er skikkelig fy.

Tarjei...

Man blir så lett revet med:-)

Og til Hilde, ikke ta det personlig, jeg har gått noen år på norske skoler, og vet alt om alt man ikke lærer der...
hilde s.

Hei alle sammen!

Bildets eier her!!!

Det var da forferdelig så sinte folk ble på hverandre. Det er da faktisk bare et bilde... Som jeg personlig er godt fornøyd med, men folk må få lov til å mene hva de vil. Og JEG er ihvertfall IKKE hårsår!!! Synes det er veldig gøy da at folk blir såååå engasjert at de nesten skriver en hoved oppgave om emnet...

Kanskje jeg burde forklare litt hva min mening er med bilde da, og vær så snill ikke tro at jeg prøver å forsvare meg. Jeg står ikke i gjeld til noen av dere, og trenger absolutt ikke deres godkjennelse for å like bildet mitt!!
For dere som er interessert i å vite tankene mine rundt bildet, og ingenting annet les gjerne videre... ; )

Bildet er som tidligere nevnt tatt til en iscenesatt oppgave. Oppgaven jeg valgte var å iscenesette et bilde malt av Munch... nemlig Madonna.
Jeg har prøvd å sette lyset slik det var på bildet, med skygger og høylys så godt jeg klarte å se. Posituren er også prøvd gjenskapt, ganske godt føler jeg selv, men det er jo klart øyet som ser, og jeg er ingen kunst fanatiker!!!
Bildet er gjennom ført på 24 timer fra ide til ferdig produkt på veggen!!
Modellen synes jeg var skremmende passende, og hun og bildet ble valgt til hverandre.
Synes dessverre at bildet tapte seg en del fra min versjon som ble vist på avgangsutstillingen, til jeg fikk det hit etter diverse avcropinger i strl. (har ikke peiling på hvordan man egentlig gjør det!!). Men at bildene blir noe redusert er jo likt for alle her inne ville jeg anta.

Når det kommer til bakgrunnen, var jeg aldri helt fornøyd med den, sliter fortsatt med tanker om hvordan jeg ville gjort det annerledes.

Tanken min var dagens madonna, ikke fullt så kvinnelig som før (med bukse), ikke så brystfager. men med nok likhetstrekk til å dra kjensel på munchs madonna.

vet ikke om det var så mye mer enn det...annet et at dere burde ta en titt på munchs orginalbilde....
Sinnsukt bra er det!!!

tusen takk for all respons... Kjempemessig!!!
skal ta alt til ettertanke til videre prosjekter...

Men til ''Hans'' var det ikke det du het. Synes ikke det er veldig intelligent av deg å tro at dette er det bilde jeg sitter igjen med etter 1 års skole gang.... Det sier vel mer om deg tror jeg... De fleste her forstår nok at jeg har lært mer enn det...

takk alle sammen
klem hilde renée
Avsluttet .

Hans, jeg skjønner ærlig talt ikke hva som er problemet ditt. Du rakker ned på andre i øst og vest, og har ikke så mye som et av dine egne bilder å vise til.

Det er i og for seg ikke unikt, jeg har observert at det er en trend at de med de mest negative uttalelsene her, har færrest bilder - eller bilder som i det store hele er ubegripelige for enkle mennesker som meg.

Poenget for de fleste som tar bilder her, er å ha en hobby, som man har litt glede av selv. Når man så har et forum som dette, og kan vise hverandre sine bilder, er det først og fremst en sosial greie, med en ekstra bonus: man kan lære litt av det.

Henført til denne rammen synes jeg ærlig talt du har en språkføring som skyter langt over mål. Greit nok, det er tillatt å ha en mening, men deler av det du har klart å skrive virker rett og slett unødig krasst og negativt på meg. Jeg fatter rett og slett ikke poenget - ønsker du å skremme vannet av den arme stakkaren som har lagt ut bildet sitt ?

Poenget i et forum som dette må være å fokusere på det positive, og påpeke det negative på en rimelig grei måte - uten å gå inn i en ovenfra-og-ned form.

Når det er sagt, kunne det jo være hyggelig å se noen av bildene dine. Jeg er helt enig i at nivået på skoler, det være seg innen bildende kunst eller foto, er så som så her på berget, men det gjelder egentlig ganske mye. Likevel er det talenter her hjemme også, og jeg er egentlig overbevisst om at forskjellige regjeringers manglende satsing på kultur og skolering innen kreative yrker ikke klarer å ta rotta på disse menneskene - du vet, de som kan, de som vil, de som tør.

Så jeg vil egentllig bare si en til gang: stå på Hilde, Til Lags Åt Alle Kan Ingen gjera!


Hans E.

Terje

Hvis du ønsker å se noen av bildene mine så kan du sende meg en mail med adressen din til hansendresen989@hotmail.com så skal jeg med glede sende deg etpar...

Hvis den dagen kommer da foto.no får en annen avdeling hvor man kan dra nytte av f.eks en portfolio med egen nettadresse f.eks, så skal jeg legge inn bilder, inntil det så har jeg overhodet intet behov for å legge inn bilder her, jeg er istand til å vurdere mitt eget arbeide, og det holder for meg..

Joda, kanskje den første kommentaren var krass, de andre var svar til mer eller mindre tåpelige kommentarer om min kommentar, blant annet den hyperpatetiske kommentaren om at har du ikke egne bilder her så skal du holde kjeft og ikke mene noe...

Hilde

Jeg vet sannelig ikke om du har lært noe mer, men det gjenstår vel å se ikke sant:-)...

Når det gjelder ålage et bilde i riktig størrelse, så går du inn i photoshop og lagre for web, der er det bare å sette inn størrelsen så går resten av seg selv, den funksjonen finnes i Photoshop 6.0 og 7.0, tror ikke den var med i 5.0 men da er det bare å gå på bildestørrelse...



Mvh:-)


H
Avsluttet .

Hei Hans, dette var hyggeligere, det satte jeg pris på.

Du finner en mailadresse under brukeren min her, den fungerer iallefall en måned til. Tele2 og så videre - må få meg en mer pålitelig leverandør.

Ellers: generellt: enkle amatører som meg - og sikkert mange andre - setter pris på enhver tilbakemelding, problemet er bare at vi pinadø må slå opp i fremmedordboka av og til. Her, som i andre sammenhenger, ville det vært veldig kjekt om dialogen var tilpasset den gemene hop, og uten forkleinelse for noen, fra MINE bilder er det iallefall veldig lett å se at jeg ikke er ekspert på noe som helst.

Men jeg er veldig kreativ, og synes det er artig å ta bilder. Og det burde være takhøyde nok for alle her, dessuten synes jeg det ville være greit om de som kan litt mer, også legger inn et gullkorn eller tre av og til.

Biter også merke i at nå har MVH dukket opp.

Så, jeg sier det samme, og ønsker deg en fortsatt god dag. Gleder meg til å se et bilde eller tre.
Tarjei Ekenes K.

jeg sier som jeg alltid har sagt:

skoler er ikke løsningen på noe som helst,
men fungerer for å lære teknikk.

utrykk og kreativitet lærer man på gata.

vi blir alle født som orginaler og dør som kopier

(kjent sitat, men hvem?)

:-D ! son tarjeiav !
Ragnar T.

Hej!
Din bild är inte alls så dålig som någon ''författare'' här påstår. Kan man skriva så mycket och i alla fall inte presicera sig bättre då borde man tänka igenom det man vill ha sagt ett par gånger till...he he he. Jag tycker posituren i bilden är mycket pra. Modellen är mycket passande i vår tid också. Bakgrunden kunde varit mer mörk rödbrun i min smak, eller bara mera svärta som den är. Hennes bröst och bröstkorg är lite för mycket utbränt och borde varit något mörkare. Om jag hade tagit bilden hade jag velat ha henne i trosor och inte i byxor. Möjligen skulle trosorna inte synas utan bilden skulle börja vid linningen där de slutade. Detta är ju bara småsaker som man lätt kan fixa till tycker jag.
Bara experimentera på. Det är både roligt och lärorikt.

Bästa Hälsningar
Ragnar
Hans E.

Tarjei

Jeg har i mange år forbannet meg på at det ordtaket skal feile når det gjelder meg, jeg er født original, gidder ikke gå i det samme sporet som så mange andre og derfor skal jeg når jeg tar kvelden også dø som en original:-)
Ole Kristian A.

Til HE.. bra ikke alle er så flinke som deg her.. da hadde det blitt kjedelig på dotten ;)

Ole
Hans E.

OK:-) helt enig:-) men det er da underholdende....
Ole Kristian A.

Hehe.. sant nok det ;)

Ole
Avsluttet .

Helt enig i at du er mye bedre enn alle andre, og at det er morsomt å slakte amatørenes bilder ?

Hilsen amatørfotograf Marius Langlo
Hans E.

ML... Jeg vet det, kult ikke sant:-)

Men for å være helt ærlig, jeg ville heller hatt en slakt på ett av mine bilder enn et ''joda, kult det'' det gir meg ingenting.... Når det gjelder å ''slakte amatørenes bilder'' så kjenner jeg meg ikke igjen, dette bildet ble slaktet ja, men det er såvidt jeg husker det eneste jeg har slaktet så påstanden din blir litt teit for å si det pent...

Kan ikke heller du gi litt konstruktiv kritikk til Hilde og si hva DU mener, hva du mener om meg har du fått frem, men det kunne du sendt på en melding til meg privat...

Når det gjelder mennesker som studerer foto, så vet jeg ikke om de går i kategorien amatører...

Og nå skal ikke jeg ytre meg ytterligere, la det regne, men logger dere inn bare for å kommentere kommentarene mine, så har dere altså kommentert feil, gi ivertfall Hilde og meg en 50/50 fordeling:-) eller kanskje 70/30 i Hildes favør....

Mvh

H
Hans E.

Fillern..ML jeg lever ikke av foto, har ikke hatt foto utdanning, så da er vel forsåvidt jeg også amatør:-)... Når jeg skrev noe om proffe, så var det med tanke på tidligere kommentarer her på dotten om at proffe ikke var velkommen, og at sidene skal forbeholdes amatører, fordi proffe hadde sine egne sider....
Avsluttet .

ANGÅENDE BILDET:

Jeg var enig i det meste av kritikken ang. lyssetting, bakgrunn, modellens parykk (?) og bekledning. Etter å ha lest fotografens begrunnelse/redegjørelse, så fikk jeg et mye bedre inntrykk av bildet. Fotografen hadde en tanke bak det meste. Kanskje denne redegjørelsen burde vært satt inn i beskrivelsen av bildet for å feie evt. misforståelser av banen så fort som mulig ?

TIL HANS ENDRESEN

Jeg klarte ikke dy meg.. Du stakk hodet langt frem og fikk svar. Jeg synes ikke min kommentar til din kommentar var hverken teit eller på feil sted. Det var en påstand du har lagt frem her jeg svarte på, og da synes jeg det er riktig å legge svar på den her også.

Jeg kan heller ikke se at jeg har skrevet et ord om hva jeg mener om deg som person.

Det jeg reagerte på er holdningen din, som bærer tydelig preg av en ''ovenfra og ned''-mentalitet. Og da du svarte så ubesjedent på Ole Kristian Adolfsens kommentar, ble fristelsen for stor til å la være å svare. Kanskje usaklig, men ikke teit.

Angående kommentarer som flott, fint, nyyydelig, så kan jeg ikke være mere enig.

Hilsen Marius Langlo
Lars Teppan J.

Til HE og Hilde:

Først vil jeg si at HE hadde en del gode poenger ifm kritikken til Hilde. Mye av angasjementet har slik jeg har forstått det handlet om fremferd og ikke kritikk. Når en legger ut negativ kritikk bør en ha en ''fremferd'' som også er konstrtuktiv!

Altså: Kontruktiv kritikk og konstruktiv fremferd = Total konstruktiv kritikk slik jeg ser det.

Det virker for meg som om HE har en faglig god teknisk innsikt, men svikter vedrørende sosial kompetanse og fremferd.


mvh
Lars
Dave S.

LTJ
You hit the nail on the head. HE, du trekker intelligens inn i svaret til min kommentar. Om du ikke fatter etter all kritikken rettet mot deg selv, at du har en alt for aggressiv tone i din første kommentar, så sliter du med din sosiale intelligensen. Det du har skrevet i etterkant for å klarere hva du egentlig mente, er det du skulle ha skrevet med en gang.

Jeg er heller ikke typen som liker jatting, men er du så intelligent som du skal ha det til så må du fatte, at om du skal bli sannhetens korsfarer på dotten, så er det dårlig takt og tone å være en som ikke legger ut bilder selv. Det er også en mellomenskelig mekanisme, uavhengig av om man er fra Norge eller andre land, at om en person våger, for så å bli kritisert av en som ikke våger, så blir sistnevnte ansett som en feiging. This might be news to you....Konstruktiv kritikk til din dømmekraft!
Hans E.

Sorry Dave, du vet ingenting om min sosiale intelligens eller noe annet, å dømme et menneske utifra engasjement til dette bildet blir for dumt..

At du oppfatter min første kommentar som aggresiv er ditt problem, jeg syntes oppriktig synd på et menneske som har viet ett år av sitt liv til en skole som etter det jeg kunne bedømme ikke hadde gitt stort.

At du ikke mener jeg var konstruktiv nok er ikke mitt problem, jeg skriver at det er for håpløst til at man kan begynne å småjustere som f.eks venstre arm litt opp osv osv, og det er min rett..

Jeg tror faktisk ikke jeg har fremhevet megselv som over gjennomsnittet intelligent, men mener du det, så skal du ha takk:-) det er kun din tolkning, min tolkning av noen av svarene til mine innlegg tolker jeg som mindre intelligente blant annet fordi jeg mener de er direkte feil, men det at jeg poengterer at andre har svart mindre intelligent er ikke det samme som å si at jeg er noen astrofysiker.

Men uansett så har ivertfall jeg kommentert bildet, mer enn det du har gjort med andre ord, du er bare her for å krangle, jeg er her for å krangle og og gi kritikk på bilder:-)
Trond A.

Dette blir for domt !
Trond
Avsluttet .

JEG OBSERVERER at temperaturen på diskusjonen begynner å få en litt mer dempet karakter. Jeg vil foreslå at ''hovedtemaet'' i ovenstående - og det er ikke bildet - flyttes til diskusjonsforumet.

For, det er tross alt tillatt å ha en mening, og jeg tror det kan være nyttig for dette forumets retning i fremtiden om brukerne har slike diskusjoner av og til.

Jeg er også oppriktig glad for at :-) etterhvert kommer frem. Litt mindre :-( og litt mer :-), det er jo sommer....

En fortsatt god dag til alle sammen!
Bjørn J.

Jeg synes dette bildet har potensiale. Fin positur, hadde fjernet buksa. Bildet er lyssatt bløtt, jeg likte lyset i bildet. Modellen er avslappet og ser ut å trives, det er god kommunikasjon mellom fotograf og modell. Bildet kunne vært litt mørkere presentert. En fin historie!
Mvh
Bjørn johnsen
Fotograf
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu