Mie
Fortsatt på lekestadiet............
Utstyr
  • olympus camedia c-50 zoom
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger174
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_52094} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .

Synes dette var et flott forsøk hva lyset angår. Utsnittet er maksimalt mtp på plasseringen av Mie i bildet. For meg var bakgrunnen forstyrrende i forhold til hva det bør fokuseres på, nemmelig Mie. Knallbra jobba. Håper det kommer mere av dette !!!

Vh Svenn
Trond A.

Liker dette bildet, syns at det var flott :o)

mvh Trond
Merethe W.

Fint lys, og store muligheter med denne modellen - men bakgrunnen virker tilfeldig valgt og helheten blir rotete, etter min mening. Men stå på videre! Mvh Merethe
Reidun G.

Synes dette er bra Monica, men enig om litt rotet bakgrunn.
Er dette din datter, jeg sitter nemlig og går igjennom mine bokmerkede og da så jeg bilde av dere samtidig - og dere er like :-)
Reidun
Steinulf L.

Fin komposisjon og bruk av billedflaten. Interessant lysbruk. Bra. Kommentarer til bakgrunnen har du allerede fått. Gleder meg til å se mer.
monica p.

Hei Reidun og alle dere andre
Joda det er min mellomste datter på 4 år, og jeg ble veldig glad da du sa at vi var like, det er det nemlig ingen som har sagt før, så takk for det, da vet jeg at jeg har en finger med i spillet også.
Når det gjelder bakgrunnen er jeg helt enig, men dette er et bilde som ble tatt bare for å ha i albumet, men som sagt er jeg på lekestadiet for tiden så derfor brukte jeg bare et bilde jeg tilfeldigvis hadde liggende.
Så bakgrunn og slike ting var vel ikke så nøye akkurat da jeg tok dette.
Takker og bukker så mye for komentarer alle sammen.
Mvh Monica:o)
Jostein M.

Liker bilde og uttrykk men plages litt med bakgrunnen, den kunne du jo bluret aldri så lite, ellers fint litt spørrende uttrykk på jenta:-)
Mvh
Jostein
Tom E. F.

Et sjarmtroll dette! Lyset i forkant plager meg litt, men det er for pirk å regne, Monica!
mvh Tom
Fred S.

Piken med linhåret . Liker softingen, som kanskje ikke står helt til det litt bekymrede uttrykket. Også enig med dem som antyder en annen bakgrunn; en mer nøytral affære ville ha gjort seg,
vh freds
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu