Tenkte å kalle bildet trollfisken pga blikket...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger103
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_521938} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Avsluttet .

Kult fiskebilde av hode og hale...tøfft utsnitt!!
Mvh
Tove
Solvår B.

Nå er det helt klart av Gubbens løvefiskprosjekt har strandet. Denne ser helt død ut. Nå har jeg aldri sett en løvefisk, og har heller ikke behov for å treffe en slik, men jeg undrer meg litt på det veeeldig blå øyet. Det ser ikke så mexicansk ut, men jeg har aldri vært i Mexico, så det myldrer gjerne av blåøyd fisk der uten at jeg har fått greie på det. Men dette er bare uvesentlige refleksjoner.
Lurer på hva han Sigbjørn sier. Han tok jo en råkjangs og spytta inn penger fra statsbudsjettet i Gubbens løvefiskprosjekt.....
Hvordan har du klart å snike deg SÅ nær inn på løvefiskdammen uten at Gubben oppdaget deg,Tove? Det er beundringsverdig.
: ))) Solvår
Per Andreas T.

Veldig kult med det blå havet som strekker seg innover i øyet. Nesten som om vi ser opp mot overflata ...

Per A
Harald N.

Snakker om blikkkontakt!

Mvh Harald
Willy K.

Flott dette! Liker godt komp og utsnittet du har valgt, samt at hovedpersonen ligger oppned, det gjorde at jeg trengte noen sekunder til å forstå bildet. De andre halene kommer fram etter hvert. Liker fargene godt!
Bente S.

Skikkelig stilig bilde og blikk!!!!! Herlige blågrå fargetoner.
Hva slags fisk er det?
Bente
Håvard F.

Dead fish. Makrell?
Gode kontraster her Tove :)
mvh
Håvard
Odd E. k.

Stakkars Tove!

Drivdalsgubben er i en harme som ingen har sett han i på lenge. Noen har vært i dammen og hentet noen av trollfiskene som han hentet og betalt dyr for da han var i Mexico i den tiden Tove var der.
Nå har han funnet hull på isen og ferske spor i snøen etter et kvinnemenneske med skostørrelse 38. Han har pakket nisten sammen med kjerringa, tatt med et ekstra sett med gebiss og er nå på vei over Dovrefjell retning Bergen, da sporene fører han denne veien. Tove kan håpe på mye regn nå vestafjells, så ikke sporene kan følges. Gubben har også merket fiskene på hemmelig plass, slik at de blir lett å finne igjen. Håper ikke Solvår har tullet seg inn i noe nå igjen, da hun virker veldig opptatt med det gubben foretar seg og det bergensjenta kan finne på for å smake på godsakene som gubben har. Ja ja, denne uken blir ikke uten forviklinger heller Tove, husk å barrikere deg, fjerne trollfisken Solvår beskylder deg for å ha stjelt fra gubben. Dette blir ingen nåde...Uffame for tilstander, tenkte dette skulle bli en rolig våruke, men nei da!!!

Ha en fin fotouke Tove, kom deg til skoge, ikke bli heime!

Mvh

En rådlaus Odd E.
Tove H.

Hjertelig takk for kommentarer til trollfisken!
Det er en lyr, de pleier å ha store øyne, men denne var spesiell... en trollfisk sikkert:-)
Til de som er involvert i Drivdalsprosjektet: Nå kommer spekulasjonene om jeg har vært oppe i dette oppdrettsanlegget i Drivdalen...men Løvefiskene er RØDE, denne er ikke rød, så jeg er altså uskyldig (som alltid). Så fotsporene..str 38.. som går mot Bergen fortsetter nok forbi Bergen og videre sydover... Nei, jeg mistenker ingen spesielle, men går i dekning for sikkerhetsskyld...gubben ser jo ikke forskjell på solsikker og pirater.
Glad dere likte bildet da:-)

Tove
Solvår B.

Jeg bruker ikke skostørrelse 38!
Kan godt ha visning av mine få skopar om det nok en gang blir nødvendig å frikjenne meg. Maigret stiller nok opp for å se at det går riktig for seg.
Kan dessuten fortelle at jeg er mye mer opptatt av våren enn av Drivdalsgubben for tiden.
Vårlige jærhilsner (Hevdaloktå sitte i nasen) fra Solvår
Odd E. k.

Hei igjen Tove!

Så bra da Tove og Solvår, men dumt å skulle antyde at gubben må svinge til venstre og sydover da liksom. Da kommer tankene om ho Solvår friskt i minne hos gubben, som sikkert vil se hennes garderobe og om mønstret på skoa passer med fotografiet han har med seg. Fiskelukt av klærne vil han også kunne oppspore, da storkatta Monsen er med på reisen og har en nese til drivdalsfisken som ikke er å oppdrive andre steder. Men først skal han innom Bergen og snuse etter fisketyven. Uffame for tilstander Tove, best du ringer opp Solvår og gir henne noen tips for å lure gubben som sikkert vil ankomme Stavanger til helgen hvis ingen fisketyv finnes i Bergen!!!

Mvh

Odd E.
Liv F. D.

Hei Tove,
liker fokus på øyet her, kult og fine farger. Men ellers synes jeg det ble litt ekkelt egentlig. Kan faktisk kjenne fiskelukta når jeg ser dette ja . Uæsj... :))

mvh
Liv ")

Tove H.

Takk til dere, Solvår , Odd E og Liv .
Hadde ikka trodd at jeg skulle måtte rømme byen igjen... men må man så må man. Ta vel imot gubben og Monsen, Solvår, håper katten ikke lukter stjålet fisk...

Tove

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu